Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Квітень » 3 » Звернення часопису «Народне здоров’я», - офіційного органу УЛТ у Львові, - до своїх читачів
08:44
Звернення часопису «Народне здоров’я», - офіційного органу УЛТ у Львові, - до своїх читачів

 

ЗАПРОШЕННЯ  ДО  ДІАЛОГУ

 

 

 

Шановні читачі!

Керівники фармацевтичних компаній,  

заводів медичного і стоматологічного обладнання, 

лікувально-діагностичних центрів, установ,

санаторіїв і медичних навчальних закладів!

 

 

 

 

 

 

Сьогодні часопис «НАРОДНЕ ЗДОРОВ’Я» – єдина в Україні газета, яка має понад 100-літню історію, пов’язану не лише з поширенням медичних знань, а й з культурним та духовним життя українців. На її шпальтах свого часу публікувалися статті провідних медиків-українців.

 

Часопис «НАРОДНЕ ЗДОРОВ’Я» є виданням Українського лікарського товариства у Львові.  Це один із небагатьох україномовних друкованих органів професійної громадської організації, дзеркало нашого складного і суперечливого сьогодення.

 

Як і вся українська національна періодика, «НАРОДНЕ ЗДОРОВ’Я» продовжує своє життя тільки завдяки підтримці наших читачів. На сьогодні є 600 передплатників у всіх областях країни. Загальний тираж коливається від 1000 до 1500 екземплярів, які поширюються серед членів Українського лікарського товариства в межах всієї держави та за кордоном, а також під час науково-практичних конференцій та симпозіумів.

 

 

 

 

 

 

На сторінках «НАРОДНЕ ЗДОРОВ’Я» ви маєте прекрасну можливість інформувати  лікарів про  новини фармацевтичного ринку, сприяючи  ширшому застосуванню у їхній  практиці новітніх медикаментозних засобів, розповідати про  препарати-аналоги виробництва різних вітчизняних та зарубіжних фірм та особливості їх використання, в залежності від індивідуальних особливостей пацієнтів тощо.

 

 

Керівникам медичних установ, медичних центрів, санаторіїв пропонуємо висвітлити досвід Вашої установи та привабливість ВИБОРУ пацієнтами саме ВАШОГО лікувального закладу.

 

 

Просимо Вас надсилати в редакцію свої матеріали, статті, замітки, які стосуються життя Вашої фірми чи установи. Партнерська допомога формується в залежності від об’єму матеріалу та кількості газет, які додатково друкуються для ВАС. Мінімальна сума замовлення – 2000 грн.

 

 

 

 

Наступний випуск газети №4 (квітень) 2016 р. планується видати тиражем 1500 екземплярів (або більше – в залежності від потреби партнерів), який будемо поширювати під час роботи виставки «ГАЛ-МЕД Здоров’я та довголіття – 2016» 13-15 квітня, а також медичного форуму у Києві -19-21 квітня.


 

Матеріали до друку просимо висилати на електронну адресу:

 z.p.masnyj@ukr.net 

головному редактору – доценту Зеновію Павловичу Масному

Контактний тел..: +380502218358

 


 

Ілюстрації – прес-служби газети «Народне здоров'я»

Детальніше див.:

http://ult.lviv.ua/2016/04/02/BE/

 

Переглядів: 693 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.07.2024, 01:44
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 362
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 170
Гостей: 170
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024