Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Серпень » 21 » Apple збирає пожертви для постраждалих від повені в Луїзіані. Першою відгукнулася співачка Тейлор Свіфт (ВІДЕО)
15:12
Apple збирає пожертви для постраждалих від повені в Луїзіані. Першою відгукнулася співачка Тейлор Свіфт (ВІДЕО)

 

ПОЖЕРТВА  СПІВАЧКИ

 

 

Apple організувала збір пожертвувань для постраждалих

від повені в Луїзіані, і на цей заклик про допомогу першими

відгукнулися відомі постаті у шоу-бізнесі

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У ЗМІ поширили інформацію про те, що співачка Тейлор Свіфт пожертвувала мільйон доларів тим, хто постраждав від повені у цьому штаті.

 

Така щедрість співачки викликана тим, що близько 86 500 жителів американського штату Луїзіана постраждали від масштабних повеней. За попередніми даними, в результаті удару стихії загинули 13 осіб, понад 20 000 жителів були евакуйовані, постраждали близько 40 000 домівок.

 

 

 

 

 

 

Повінь була викликана зливами, які не припиняються на півдні США з середини минулого тижня. Більшість річок в Луїзіані вийшли з берегів. У багатьох населених пунктах вода затопила вулиці, нижні поверхи будинків і магазинів, на поверхні видно дахи особистих транспортних засобів. Місцева влада мобілізувала всі наявні плавзасоби і споруджують перешкоди на шляху води, що прибуває.

 

Apple вирішила не залишатися осторонь від трагедії і відкрила в App Store розділ, в якому будь-хто може пожертвувати гроші постраждалим від повені. За один раз можна перерахувати від п'яти до двохсот доларів, при цьому комісія за переказ грошей стягуватися не буде.

 

В описі на App Store повідомляється, що гроші будуть перераховуватися на рахунок Американського Червоного Хреста, а переказ відіб'ється в звіті по діям з кредитною карткою як покупка.

 

Губернатор Джон Едвардс назвав стихійне лихо в Луїзіані безпрецедентним у новітній історії штату. В регіоні введено надзвичайний стан, термін дії якого закінчиться тільки 10 вересня. Число жертв досягло 13 осіб, шкоди завдано близько 40 000 домівкам і будівлям. Евакуйовано близько 30 000 чоловік, з яких 3332 людини розміщені в тимчасових притулках Червоного Хреста США.

 

Подібні акції Apple організовувала і раніше, в тому числі після землетрусу і цунамі в Японії в 2011 році і в січні 2010 року після землетрусу на Гаїті. У 2013 році Apple збирала гроші на користь потерпілих від урагану на Філіппінах, а в минулому році - для постраждалих від землетрусу в Непалі.

 

 

 

Довідково:

 

 

Закономірно, що приклад співачки Тейлор Свіфт, котра виявилася однією з перших жертводавців, надихає шанувальників її таланту на наслідування у добрій справі.

 

 

Капітал Тейлор - $18 мільйонів. На цей час продано більш ніж 10 мільйонів копій альбомів співачки. В січні 2010 Тейлор встановила рекорд продажів пісень у цифровому форматі - 24,3 мільйона. У 2012 році був випущений поки що найуспішний альбом співачки «Red», що зайняв першу позицію на Billboard 200. У 2014 році вийшов сингл Shake It Off, що пробув два тижні на вершині "Billboard Hot 100".У цьому році також вийшла пісня "Blank Space",що разом із піснею"Shake It Off" займають перші місця по переглядам на YouTube.

 

 

 

 

Філантропія співачки – риса її характеру.

 

21 вересня 2007 Тейлор стала учасницею кампанії по захисту дітей від «онлайн хижаків». На початку 2008 Тейлор пожертвувала свій рожевий пікап «Victory Junction Gang», який їй подарував лейбл. В червні 2008 співачка пожертвувала всі зароблені кошти «Nashville Area Red Cross Disaster Relief Fund» та «National American Red Cross Disaster Relief Fund». Тейлор Свіфт пожертвувала $100,000 Червоному Хресту в Кедар Рапідс, Айова, США. Кошти пішли на допомогу потерпілим від повені в Айові 2008.

 

Тейлор підтримала новоутворений фонд «@15 Fund». Пісня «Fifteen» значно прорекламувала фонд. Також Тейлор пожертвувала свою сукню для «DonateMyDress.org», які продали її на аукціоні за $1,200. 20 листопада 2009, після концерту на BBC's Children in Need, Тейлор пожертвувала 13,000 фунтів стерлінгів з її особистого капіталу.

 

13 грудня, відзначаючи свій день народження, Тейлор пожертвувала $250,000 різним школам. Тейлор пожертвувала пару своїх черевиків. Кошти, які були зібрані з аукціону, були віддані жінкам, хворим на рак.

 

Тим, хто вперше чує прізвище цієї співачки, пропонуємо послухали одну з кращих її пісень - "Історія кохання":

 

 

 

 

 

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://newsone.ws/technology/apple-organizovala-sbor-pozhertvovaniy-dlya-postradavshikh-ot-navodneniya-v-luiziane-19-08-2016

 

Переглядів: 607 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.07.2024, 01:41
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 362
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 165
Гостей: 165
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024