Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Вересень » 28 » Історичний пригодницький квест до міжнародного Дня туризму – у Білій Церкві
17:13
Історичний пригодницький квест до міжнародного Дня туризму – у Білій Церкві

 

МАНДРІВКА  У  МИНУЛЕ

 

 

 

Вчора, 27 вересня, історичний пригодницький

квест до Міжнародного Дня туризму організували

Агенція стратегічного розвитку Білої Церкви

та Білоцерківська міська організація Товариства

Червоного Хреста України.

 

 

 

 

 

 

 

 

9 команд взяли участь у квесті й майже 40 осіб протягом години намагалися розгадати цікаві головоломки на історичну тематику, бігали центром Білої Церкви й заразом – дізнатися більше цікавої інформації про рідне місто!

 


А місту з майже тисячолітньою історією, повірте, є чим здивувати навіть місцевого жителя, який, здавалося б, має знати про нього, як ніхто інший. Проте, далеко не всі команди справилися із завданнями! Але все ж рівнятися є на кого.

 

Дійсно ідеально виконала всі завдання команді «Лакі» (Ян Залевський, Галина Дорош, Денис Сіров, Наталія Тарасова). Вони не тільки дали правильні відповіді, але й дуже творчо підійшли до виконання, за що отримали покращення часового результату.

 

Друге місце посіла команда «Навіжені» (Андрій Пірієв, Ірина Кісельова, Наталія Заплішна та Світлана Коломієць). В цій команді тільки в одного гравця був досвід участі у квестах, але вони чудово спрацювали разом, адже також дали всі правильні відповіді та показали непоганий часовий результат.

 

Третє призове місце виборола команда «Догори Дригом» (Павло Горобинський та Андрій Сінкевич). Ці гравці – дуже досвідчена команда. Хоч і прибули на фініш вони не одними з перших, але також творчий підхід до виконання допоміг хлопцям покращити свій часовий результат. І відповідями також тут було все гаразд, тільки з однією загадкою не справилася команда «Догори Дригом».

 

 

 


 

 

 

Усі переможці отримали цінні подарунки, дипломи та медалі. Але без гостинців не залишився ніхто – всі учасники квесту отримали подяки за участь та пам’ятний магнітик із фотографією Білої Церкви.

 

 

А ще – частування! Після фінішу всі могли підкріпитися бутербродами, адже за час активного думання та бігання організм таки дещо виснажився.

 


Крім команд, що стали переможцями, у квесті ще змагалися команди «Жолудь», «Колежанки», «Шалені шукачі», «Відважні», «Червоний Хрест» та «Муковози». Власне, це була чудова нагоди дійсно цікаво та активно провести вільний час. А заодно – дізнатися про Білу Церкву багато нового та маловідомого.

 

 

Після цього, сподіваємося, ніхто з учасників не засумнівається, що Біла Церква має все для того, аби перетворитися на потужний туристичний центр.

 

 

 

Фото – Білоцерківської МО ТЧХУ

За джерелом:

https://www.facebook.com/astrbt/photos/pcb.1785753428379916/1785752801713312/?type=3&theater

 

Переглядів: 592 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.07.2024, 01:29
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 362
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 102
Гостей: 102
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024