Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Грудень » 7 » Загін швидкого реагування НК ТЧХ України надав долікарську допомогу футбольним фанатам у Києві
01:37
Загін швидкого реагування НК ТЧХ України надав долікарську допомогу футбольним фанатам у Києві

 

ДОПОМОГА  НАДАНА  СВОЄЧАСНО

 

 

 

У центрі Києва фанати футбольних клубів

Динамо і Бешикташ влаштували погроми,

є постраждалі, їм ЗШР Червоного Хреста

надав долікарську допомогу, повідомляє

112 Україна.

 

 

 

 

 

 

Згідно з інформацією, локальні сутички між фанатами Динамо і турецького Бешикташа спалахували навколо НСК Олімпійський час від часу. Наймасовіша з них була в районі вул. Басейної.

"У зіткненнях взяли участь близько 70 фанатів Бешикташа і приблизно така ж кількість фанатів Динамо. Вони перекидалися фаєрами і димовими шашками. Тоді були розбиті скляні двері, що ведуть в обмінник і перукарню", - йдеться в повідомленні.

Розбороняти фанатів приїхала Національна гвардія. Вони взяли в кільце фанатів Бешикташа і доставили їх на стадіон. Однак фанати Бешикташа добиралися до стадіону маленькими групами чисельністю 5-10 осіб. Між такими групами спалахували маленькі локальні конфлікти. Одне з таких зіткнень бачили біля стадіону.

"Тоді також професійно спрацювали нацгвардійці. Вони розняли фанатів Динамо і Бешикташа", - розповів кореспондент з місця події.

Також повідомляється, що в ході зіткнень є постраждалі.

"Двом особам надавали допомогу. Це травма обличчя, закрита черепно-мозкова травма, різана травма руки. Ми передали їх в "швидку", - повідомив командир загону швидкого реагування Червоного Хреста Тарас Логінов.

У той же час UA Football  з посиланням на телеканал Футбол 1 повідомив про зіткнення уболівальників біля НСК Олімпійський, в якому брали участь близько 300 осіб.

За інформацією ЗМІ, 10 людей отримали ножові поранення.

Крім того, поліція змушена була заспокоювати турецьких уболівальників під час матчу, оскільки турецькі фанати почали запалювати фаєри, свистіти, використовувати петарди. При цьому частину фаєрів турки кидали вниз, на перший ярус, де сиділи діти і ВІП-вболівальники, повідомляє sportarena.

"Цим турки не обмежилися і, додатково до всього, увірвалися в прес-ложу, де танцювали на столах, попутно вириваючи сидіння", - йдеться в повідомленні.

Через це порядок на секторах з турецькими вболівальниками довелося наводити поліції, яка оточила не тільки їх, але і сусідні сектори.

Нагадаємо, вдень 6 грудня перед матчем Динамо-Бешикташ фанати турецької команди відзначилися неетичною поведінкою по відношенню до суперників: вболівальники потопталися по прапору синьо-білих.

Динамо завершило цьогорічний сезон в єврокубках, з рахунком 6:0 розгромивши Бешикташ у заключному, шостому турі групового етапу Ліги чемпіонів.

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://nv.ua/ukr/sport/football/futbolni-fanati-vlashtuvali-pogromi-i-zitknennja-v-tsentri-kijeva-311448.html

 

Переглядів: 589 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.07.2024, 02:19
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 362
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 156
Гостей: 156
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024