Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Лютий » 8 » Жителі м. Голої Пристані не залишилися байдужими до проблем Авдіївки
17:55
Жителі м. Голої Пристані не залишилися байдужими до проблем Авдіївки

 

... І  БУРЖУЙКА - В ПРИДАЧУ

 

 

     

 

     Жителі  м. Голої Пристані, що на Херсонщині,

     не залишилися байдужими до проблем Авдіївки

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На минулому тижні по всій Україні люди масово збирали допомогу для жителів Авдіївки. У переліку міст, де небайдужі організували спеціальні пункти для збирання гуманітарної допомоги для авдіївців, є і м. Гола Пристань.

 

Жителі міста у найкоротші терміни зібрали речі першої необхідності – медикаменти, продукти харчування, теплий одяг, ковдри,  засоби гігієни, тощо. Протягом першого дня на допомогу авдіївцям відгукнулися сотні звичайних громадян і вже увечері 2 лютого із Голої Пристані вирушила перша термінова допомога, яку відправлено до Херсону, звідки централізованого доставлено у м. Авдіївку.

 

 

 

 

 

 

 

Така оперативність у вирішенні питання була би неможлива, якщо б не навчальні заклади міста. Саме вчителі, вихователі, учні та батьки зібрали найбільшу кількість теплого одягу та взуття, консервації, ліків.

 

А від Голопристанської спеціалізованої школи до Авдіївки відвезли ще й буржуйку, таку необхідну для обігріву у мороз та приготування їжі.

 

 

 

 

 

 

Другий вантаж відправлений із Голої Пристані 3 лютого. До збору гуманітарної допомоги долучилися депутати міської ради, Голопристанська районна організація Товариства Червоного Хреста України (голова – Володимир Копачинський), міська ГО "Ліга підприємців" (голова – Тетяна Плужнікова), ПСК "Голопристанський ринок" РССТ (голова – Володимир Удалов), підприємці, які займаються торгівлею на ринку, а також інші приватні підприємці міста, серед яких Валерій Жаров, Микола Буженко, Людмила Серпутько та Наталя Кушнір.

 

 

Голопристанська міська рада щиро дякує за розуміння та підтримку всім, хто вже неодноразово продовжує допомагати мешканцям Луганської та Донецької областей, а також нашим воїнам, які захищають незалежність та цілісність України на Сході.

 

 

Особлива подяка – ДНЗ №1 "Олімпієць", ДНЗ №2 "Посмішка", ДНЗ №3 "Берегиня",  Голопристанським гімназії, спеціалізованій школі, ЗОШ №1 та ЗОШ №4.

 

 

Гуманітарна допомога благополучно доставлена до місця свого призначення, де була розподілена серед людей, які її потребують.

 

 

Автор - Наталія ЯРОВА

 

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://golapristan-mrada.gov.ua/

 

Переглядів: 784 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.07.2024, 01:25
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 362
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 36
Гостей: 36
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024