Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Лютий » 27 » Коростенський завод МДФ отримав відзнаку «Гордість міста» за відкриття музичного фонтану (ВІДЕО)
22:33
Коростенський завод МДФ отримав відзнаку «Гордість міста» за відкриття музичного фонтану (ВІДЕО)

 

ФОНТАН

 

     

       Коростенський завод МДФ, що на Житомирщині,

       отримав відзнаку «Гордість міста» за відкриття

       музичного фонтану

 

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

Традиційно наприкінці лютого у Коростені відзначають найкращих у рейтингу популярності «Гордість міста». Серед номінантів – як представники бізнесу, політики, так і спортсмени, музичні колективи, вчителі, ба навіть залізничники. На думку міського голови Володимира Москаленка, саме ці люди й творять історію Коростеня.

 

 

 

 

 

 

 

 

«Це ті люди, які творять історію нашого міста, нашої держави. Радію за те, що у нас стільки поважних, гарних, розумних талановитих людей. Від промисловості до талановитих дітей, спортсменів, працівників культури, медичних працівників, залізничників і цей перелік людей, які сьогодні створюють неймовірно гарний настрій, який є в нашому місті», – каже міський голова Коростеня Володимир Москаленко.

 

 

 

 

 

 

 

 

У номінації «Промислова надія міста» перемогла «Українська холдингова лісопильна компанія» на чолі із Давідом Кьонінгсхофером, які на сьогодні є найпотужнішим інвестором в місті. А от «Кращою акцією року» коростенці визнали відкриття музичного фонтану, ідею будівництва якого міський голова виношував кілька років. Втілити мрії в реальність допоміг Коростенський завод МДФ, виділивши на будівництво музично-кольорового фонтану близько двох мільйонів гривень. Тому, диплом та пам’ятна нагорода у цій номінації дісталася саме їм.

 

 

 

 

 

 

 

Коростенський завод МДФ допомагає не лише у розбудові міста, а і його жителям: спортсменам, навчальним закладам та місцевому Червоному Хресту. Привітати 39 переможців прийшли сотні людей, серед яких і народний депутат України Володимир Арешонков. «Місто розвивається, відповідно, воно буде мати світле і красиве майбутнє. Я вітаю усіх переможців. Ви дійсно гордість мого рідного міста», – зазначив народний депутат України Володимир Арешонков.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото – www.zhitomir.info

За джерелом:

http://www.zhitomir.info/news_163910.html

 

Переглядів: 831 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.07.2024, 01:51
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 362
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 167
Гостей: 167
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024