Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Червень » 6 » На Херсонщині привітали з Днем захисту дітей маленьких переселенців з Криму та Донеччини
14:30
На Херсонщині привітали з Днем захисту дітей маленьких переселенців з Криму та Донеччини

 

…І НА НАШІЙ ВУЛИЦІ - СВЯТО!

 

 

 

       На Херсонщині привітали з Днем захисту

       дітей маленьких переселенців з Криму і Донеччини

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Херсонський міський центр соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді разом з Товариством Червоного Хреста України подарував наймолодшим переселенцям та вихованцям інтернатів подорож у кіно, мандрівку на пароплаві, вікторини, сюрпризи. Заходи тривали другого та третього червня.

 

Так, наприклад, 2 червня Херсонським міським центром соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді в приміщенні гуманітарного центру роботи з внутрішньо переміщеними особами пройшов святковий захід, присвячений Міжнародному дню захисту дітей для хлопчиків та дівчат, які прибули в м. Херсон із зони проведення збройного конфлікту на Сході та з АР Крим. До заходу та святкування долучилося Товариство Червоного Хреста України в Херсонській області.

 

 

 

 

 

 

Свято пройшло дуже весело, та креативно. Діти брали участь в конкурсах, співали, танцювали, розповідали вірші. Кожен учасник заходу отримав подарунки від центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та запрошення на катер для подорожі по Дніпру 3 червня, в якій, також, брали участь діти з Олешківського дитячого будинку – інтернату.

 

За підтримки дирекції ПАТ «Мультиплекс Холдінг», 5 червня, 50 діток безкоштовно відвідали показ мультфільму «Спарк. Герой всесвіту». Всього заходами було охоплено більше 300 дітей.

 

 

 

 

 

 

Жодне свято для дітей не може проходити без частування, тому кожен хто був присутнім на заході в гуманітарному центрі та на прогулянці по Дніпру отримав смачне морозиво від Козацького товариства «Херсонська Січ» в особі Тимофієнко Юрія В’ячеславовича та голови Грузинської діаспори «Ілори» Еліко Маркелії.

 

 

Фото - Херсонський міський центр соціальних служб

та - особиста сторінка Еліко Маркеліа у ФБ

 

Джерело:

http://favoritekherson.co/2017/06/06/na-hersonschin-ne-zabuli-privtati-z-dnem-zahistu-dtey-malenkih-pereselencv-z-krimu-ta-ato-foto/

 

Переглядів: 598 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Неділя, 08.09.2024, 01:20
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 362
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 16
Гостей: 16
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024