Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Вересень » 24 » Засідання Національної асоціації адвокатів на Львівщині об’єднало правників з усієї України
17:09
Засідання Національної асоціації адвокатів на Львівщині об’єднало правників з усієї України

 

ЗАХИСТИТИ - АДВОКАТА

 

 

 

       22-23 вересня, у приміщенні Львівського національного

       університету імені Івана Франка, проходило чергове

       засідання Національної асоціації адвокатів України.

       Захід об’єднав адвокатів з усіх областей нашої держави.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Із успішним стартом учасників привітав перший заступник голови Львівської ОДА Ростилав Замлинський.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Дуже приємно, що сьогодні Львівщина об’єднала адвокатів з усіх куточків України. Живемо у непростий час і кожен з вас на своєму місці покликаний робити дуже важливі речі. Від вас залежать долі людей, ви озброєні правом, законом та словом. І дуже важливо, щоб всі ці знання, можливості та напрацювання ви передали наступним поколінням – учням та послідовникам. Адже від вас залежить наскільки правовою буде держава. І те, що сьогодні асоціація адвокатів України функціонує, і те, що тут присутні дуже багато фахівців, говорить про демократію події, про те, що кожна особа має право бути захищеною, захищеною словом та законом», - зазначив Ростислав Замлинський.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Також перший заступник голови Львівської ОДА Ростилав Замлинський побажав правозахисникам плідних дискусій і напрацювань упродовж засідання.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Відтак в межах заходу правозахисники ознайомляться із підсумками діяльності Національної асоціації адвокатів України, розглянуть питання ведення Єдиного реєстру адвокатів України, а також різноманітні випадки із адвокатської практики.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В засіданні взяла участь Ірина Сенюта (на знімку - крайня справа), завідувач кафедри медичного права ЛНМУ ім. Данила Галицького, президент ВГО "Фундація медичного права та біоетики України" , голова Комітету медичного і фармацевтичного права та біоетики Національної асоціації адвокатів України, член президії Личаківської РО м. Львова ТЧХУ. Вперше вона була на Асамблеї у новій у ролі - голови Комітету медичного і фармацевтичного права та біоетики.

 

 

 

 

 

 

 

 

23 вересня Асоціація продовжила засідання аж до повного вичерпання порядку денного.

 

 

 

 

Довідково:

 

Національна асоціація адвокатів України (НААУ) – недержавна некомерційна професійна організація, яка об'єднує всіх адвокатів України та утворена з метою забезпечення реалізації завдань адвокатського самоврядування.

 

НААУ створена на засадах професійної належності для сприяння розвитку та зміцнення інституту адвокатури в Україні, підвищення рівня правової допомоги, що надається адвокатами, ролі та авторитету адвокатури в суспільстві, захисту прав і законних інтересів членів НААУ.

 

НААУ була створена з’їздом адвокатів України, який є вищим органом адвокатського самоврядування, до складу якого входять делегати, що обираються конференціями адвокатів регіонів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Завданнями НААУ є:

 

- представлення адвокатури України у відносинах з органами державної влади, органами місцевого самоврядування, їх посадовими і службовими особами, підприємствами, установа, організаціями незалежно від форми власності, громадськими об'єднаннями та міжнародними організаціями, делегує представників до органів державної влади;

 

- захист професійних прав адвокатів та забезпечення гарантій адвокатської діяльності;

 

- забезпечення високого професійного рівня адвокатів України, шляхом проведення заходів підвищення кваліфікації адвокатів;

 

- забезпечення доступу та відкритості інформації стосовно адвокатів України.

 

 

 

 

Фото – прес-служби ЛОДА та зі сторінки І.Сенюти у ФБ

За джерелом:

http://loda.gov.ua/news?id=30507

 

Переглядів: 476 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.07.2024, 05:56
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 362
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 35
Гостей: 35
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024