Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Лютий » 25 » Зустріч Волонтерської комісії ТЧХУ з посланцями Європейського молодіжного координаційного комітету
11:41
Зустріч Волонтерської комісії ТЧХУ з посланцями Європейського молодіжного координаційного комітету

 

ОБМІН ДОСВІДОМ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Зустріч Волонтерської комісії ТЧХУ з посланцями Європейського молодіжного

координаційного комітету Джозеппе Казелло та Антуаном Тер'єном

 

 

 

 

Про цю подію учасники зустрічі зробили такий запис у Facebook:

 

 

«Друзі, от і настав час підбити підсумки зустрічі членів Волонтерської комісії з питань розвитку волонтерства та молодіжної політики Товариства Червоного Хреста України.

 

Впродовж трьох днів, з 22 по 24 лютого, члени Комісії наполегливо працювали та доклали всіх зусиль задля поліпшення волонтерської діяльності не лише на національному, але й обласному та районному рівнях.

Найцікавішою подією стала зустріч із членами Європейського молодіжного координаційного комітету Джозеппе Казелло, на якій Комісія мала змогу представити свою діяльність, а також дізнатися більше про міжнародний досвід та роботу інших Національних Товариств у сфері імплементації молодіжної політики та провадження волонтерської діяльності.

 

 

 

 

 

 

 

 

Разом з Владислав Шелоков члени Комісії дійшли консенсусу щодо проведення всеукраїнської акції з нагоди 100-річчя Товариства Червоного Хреста України.

 

 

Антуан Тер'єн розповів про можливі варіанти структури волонтерських комісій обласних організацій та їхню роль у прийнятті рішень та більш ефективному реагуванні на гуманітарні виклики.

 

 

Члени Комісії мали змогу відвідати районні організації Товариства Червоного Хреста України, познайомити потенційних волонтерів з ввідним курсом та скласти план діяльності організацій.

 

 

 

 

 

 

 

 

Разом з волонтерами Дніпропетровської обласної організації Товариства Червоного Хреста України розробляли Положення про волонтерську комісію з питань розвитку волонтерського руху.

 

 

 

 

 

 

 

Перша зустріч членів Волонтерської комісії з питань розвитку волонтерства та молодіжної політики Товариства Червоного Хреста України пройшла вдало та продуктивно. Далі буде».

 

 

 

Фото – учасників зустрічі

За джерелом:

https://www.facebook.com/groups/redcrossbc/?multi_permalinks=1170475503088593&notif_id=1519545091769266&notif_t=group_activity&ref=notif

 

Переглядів: 689 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.07.2024, 02:40
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 362
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 152
Гостей: 152
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024