ІМУНІТЕТ - ЗМІЦНІЄ
Німецькі дослідники провели експеримент і встановили, які продукти уповільнюють
окислювальні процеси в організмі та зупинити низку небезпечних хвороб.
Про це пише 24 канал з посиланням на портал Phys.org.
Науковці з Університету Ерлангена-Нюрнберга (Німеччина) разом з колегами з США встановили, що гідрохінон в поєднанні з цинком уповільнюють старіння.Гідрохінон міститься у таких продуктах, як шоколад, кава, вино та чай.
Цинк вступає в хімічну реакцію з гідрохіноном і знешкоджує небезпечні супероксиди. Останні залучені у процеси старіння, розвитку низки небезпечних захворювань, таких як запалення, рак або нейродегенеративні хвороби. Цинк міститься у таких продуктах як арахіс, яловичина, квасоля, курячі яйця, тощо.
Висновок вчених: вживання шоколаду, чаю, кави і вина можуть уповільнити процеси старіння та розвиток небезпечних хвороб.
Автор: Юрій Никорак
Фото – з відкритих джерел в Інтернеті
За джерелом:
https://expres.online/health/tsi-produkti-upovilnyuyut-protsesi-starinnya-y-zmitsnyuyut-imunitet
|