Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Серпень » 13 » У Львові відкрити комунальний стоматологічний кабінет для тварин
17:58
У Львові відкрити комунальний стоматологічний кабінет для тварин

 

У  МІСТІ  ЛЕВА – ЛІКУВАТИМУТЬ  ДОМАШНІХ «ЛЕВІВ»

 

 

 

 

 

 

 

У клініці вже є необхідне обладнання для допомоги чотирилапим пацієнтам.

 

 

 

 

У Львові на базі Першої комунальної ветеринарної клініки ЛКП «Лев» запрацював стоматологічний кабінет. Про це повідомляють на сайті підприємства.

 

У клініці вже є необхідне обладнання: ультразвуковий скайлер з автоматичною подачею води для зняття твердих зубних відкладень, портативна стоматологічна установка, фотополімеризатор для накладання пломб, рентгенапарат, стерильні хірургічні набори, а також монітор пацієнта, який відстежує показники під час анестезії.

 

Кожного пацієнта забезпечують внутрішньовенним доступом у вигляді катетера та ендотрахеальною трубкою, через яку подають кисень, і за потреби проводять штучну вентиляцію легень.

 

За словами ветлікаря-стоматолога ЛКП «Лев» Василя Захарчука, у роті собак і котів є близько 300 різних видів бактерій, які, проникаючи в кров’яне русло, викликають серцеву, ниркову, печінкову недостатності, разом зі слиною і кормом бактерії викликають гастрит, розлади травлення тощо.

 

«У моїй практиці найпопулярнішою процедурою є так звана «чистка зубів» або ж санація ротової порожнини. У собак, приміром, часто трапляється, що постійні зуби виростають, а «молочні» ще ні. Окрім цього, є різні новоутворення та інші аномалії. Але при вчасному зверненні до спеціаліста усі ці проблеми можна швидко та якісно усунути», – каже він.

 

На первинному огляді анестезіолог знімає анамнез, тобто розпитує власника про його тварину – стан здоров'я, пережиті захворювання, вакцинації, особливості харчування тощо. Після цього ветлікар проводить огляд тварини та за потреби призначає додаткові дослідження (ЕХО серця, аналізи крові та сечі, рентген).

 

 

Фото – Ірини Шелест/ ЛКП «ЛЕВ»

За джерелом:

http://tvoemisto.tv/news/u_lvovi_vidkryly_pershyy_komunalnyy_stomatkabinet_dlya_tvaryn_102243.html

 

 

 

Переглядів: 315 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.07.2024, 06:15
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 362
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 30
Гостей: 30
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024