Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Вересень » 22 » У міжнародних навчаннях «РепідТрайдент – 2019» вперше беруть участь представники ТЧХУ
16:19
У міжнародних навчаннях «РепідТрайдент – 2019» вперше беруть участь представники ТЧХУ

 

«БОЙОВЕ ХРЕЩЕННЯ» - ТЧХУ ВИТРИМАВ З ЧЕСТЮ!

 

 

 

 

 

 

Вперше у міжнародних навчаннях «РепідТрайдент – 2019» беруть

участь представники Товариства Червоного Хреста України

 

 

Міжнародні навчання «Репід Трайдент» є дуже гнучкими і нешаблонними стосовно формування завдань для тих, хто навчається. Структура та набір учасників можуть змінюватись відповідно до викликів, що стають перед Сухопутними військами Збройних Сил України. З кожним роком до навчань додавались інші силові структури нашої держави, які мають працювати в тісній взаємодії із Збройними Силами під час подолання кризових ситуацій.

 

 

 

 

 

 

Та цього виявилось недостатньо. Війна виявила ще багато різноманітних аспектів, на які потрібно звертати увагу під час підготовки як наших воїнів, так і об’єднаних миротворчих підрозділів.  Один з них, - це тісна взаємодія військовослужбовців з різноманітними громадськими і міжнародними гуманітарними організаціями, які надають екстрену допомогу цивільному населенню, що опинилось на лінії вогню.

 

 

 

 

 

 

 

Власне тому, вперше за всю історію проведення міжнародних навчань «РепідТрайдент», у 2019 році було вирішено долучити представників Товариства Червоного Хреста України.

 

 

 

 

 

 


Їх завданням під час навчання була участь у роботі групи фахівців цивільно-військового співробітництва. Представники ТЧХУ навчали інших та демонстрували, як надається психо - соціальна підтримка та екстренна перша допомога цивільному населенню, котре отримало поранення в результаті бойових дій.

 

 

 

 

 

 

До прикладу, таке може статися під час обстрілу ворогом населеного пункту. Подібні випадки є дуже розповсюдженими в районі проведення АТО\ООС –противник не рахується ні з якими нормами міжнародного гуманітарного права, веде вогонь по мирному населенню України. Звичайно, першими проходять на допомогу простим людям – це військовослужбовці Збройних Сил України. А відтак, вони мають знати, як працювати із цивільними особами, що опинились в районі бойових дій.

 

 

 

 

 

 


«Ми вперше беремо участь в подібних навчаннях, – розповів представник Товариства Червоного Хреста України Михайло Овсянніков. – Ми займаємось наданням першої домедичної та психологічної допомоги постраждалим цивільним. На даний момент ми відпрацьовуємо евакуацію цивільного населення, що отримало поранення під час бойових дій».

 

 

 

 

 

 

Потрібно наголосити, що атмосферності та правдивості проведенню практичних занять додала спеціальна група відіграшу. Так званий «White Cell». Члени цієї команди виконали своє завдання на відмінно. Військові були просто приголомшені їх експресією і правдивістю виконання ролей.

 

 

 

Фото - співавторів

Володимир Скоростецький, Тарас Грень,

Об’єднана прес-група навчання «Репід Трайдент-2019»
 

За джерелом:

https://www.facebook.com/ExRT2019/photos/pcb.113995806663441/113995129996842/?type=3&theater&ifg=1

 

Переглядів: 374 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.07.2024, 03:04
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 362
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 159
Гостей: 159
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024