Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Листопад » 14 » Названо ще одну вкрай небезпечну властивість цукру
11:06
Названо ще одну вкрай небезпечну властивість цукру

 

ЦУКОР ЛЮБЛЯТЬ І ХОРОБОТВОРНІ БАКТЕРІЇ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У Канаді вчені-медики виявили ще одну загрозливу властивість цукру.

 

 

Навіть короткочасне збільшення споживання цукру може підвищити ризик виникнення запальних захворювань кишечника.

 

Вживання цукру підвищує ризик виникнення запальних захворювань кишечника. Такого висновку дійшли канадські вчені з Університету Альберти.

 

 

Експерименти показали, що миші, чий раціон містив в основному цукор, мали в разі штучно викликаного коліту більше пошкодження кишкової тканини. Цукор стимулював розвиток хвороботворних бактерій.

 

 

 

При цьому продукти життєдіяльності бактерій можуть вільно переміщатися з кишечника, де вони зазвичай перебувають, в інші частини організму.

 

 

Усе це може підвищити ймовірність розвитку інших, в тому числі нейродегенеративних, захворювань, таких як хвороба Альцгеймера і Паркінсона.

 

 

Раніше повідомлялося, що рівень цукру в солодких напоях, який шкодить здоров'ю людини, надзвичайно високий.

 

 

Фото: Getty Images

За джерелом:

https://ua.korrespondent.net/tech/4160188-nazvano-sche-odnu-vkrai-nebezpechnu-vlastyvist-tsukru

 

 

 

Переглядів: 413 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Неділя, 29.06.2025, 07:03
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
«  Листопад 2019  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 362
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2025