Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Січень » 10 » Мар'їнська РО ТЧХУ, що на Донеччині, – активно проводить різні благодійні заходи на зимових канікулах з дітьми
18:46
Мар'їнська РО ТЧХУ, що на Донеччині, – активно проводить різні благодійні заходи на зимових канікулах з дітьми

 

КАНІКУЛИ – ВЕСЕЛА ПОРА

 

 

 

 

 

 

 

Волонтери Мар'їнської районної організації Червоного Хреста активно проводять різні заходи

на зимових канікулах з дітьми, як у райцентрі, так й у навколишніх населених пунктах.

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Так, наприклад, 9 січня в м. Курахово було проведено цікавий захід. Юні учасники майстер-класу з виготовлення вітальних листівок фантазували, проявляли творчі здібності, самовиражались у створенні маленьких шедеврів декоративно-прикладного мистецтва.

 

 

 

 

 

 

 

 

Зазначимо, що у Мар’їнському районі Товариство Червоного Хреста України реалізує програму психосоціальної підтримки дітей - переселенців. За допомогою арт-терапії, дружнього спілкування дітей вчать справлятися зі стресом, налагоджувати дружні стосунки один з одним.

 

 

 

 

 

 

 

 

«У нашому офісі збирається не менше 12 дітей, разом з ними малюємо, ліпимо, робимо ікебани, аплікації. Серед дітей, котрі приходять до нас, багато тих, хто пережив обстріли, чиї будинки зруйновані, а близькі постраждали внаслідок бойових дій. Цим дітям просто необхідна підтримка, дружня участь. Такі заняття проводили влітку у пришкільних таборах, а зараз у школах прифронтових міст», - повідомила провідний спеціаліст Червоного Хреста Мар’їнського району Тетяна Камчатна.

 

 

 

 

 

 

 

 

За словами ж головного фахівця Червоного Хреста районної організації Марини Гиндик, у 2020 р. у м. Мар’їнці планують відкрити офіс Товариства у приміщенні стоматології та проводити там заняття для маленьких мешканців міста.

 

 

 

 

 

 

 

Це тим більш актуально, що в тутешньому Червоному Хресті запроваджена і діє програма «Розвиток емоційної стійкості дітей». Вона насичена найрізноманітнішими іграми і завданнями, які викликають у дітей позитивні емоції: здивування, хвилювання, радість, захоплення, веселощі. Ця програма сприяє розвитку та становленню особистості дитини.

 

 

 

 

 

 

 

В м. Курахово, наприклад, такі заняття з дітьми проводяться кожної суботи. На канікулах же є можливість проводити їх значно частіше, чим і користаються волонтери Червоного Хреста у повній мірі. І цю можливість використовує нині увесь дружний колектив волонтерів Мар’їнської районної організації Товариства Червоного Хреста України.

 

 

 

 

Фото Мар’їнської РО ТЧХУ та Т. Камчатської / Facebook

За джерелами:

http://kuma.city/read/rayon/50100/art-terapiya-patronazh-ta-medichni-kursi-yak-dopomagayut-meshkancyam-prifrontovogo-rajonu

https://www.facebook.com/1665696063651014/photos/pcb.2375628689324411/2375626665991280/?type=3&theater

 

 

Переглядів: 469 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.07.2024, 01:31
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 362
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 136
Гостей: 136
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024