Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Лютий » 6 » Вчені довели шкідливість м'яса для здоров'я людини
22:47
Вчені довели шкідливість м'яса для здоров'я людини

 

НЕСПОДІВАНІ  РЕЗУЛЬТАТИ  ДОСЛІДЖЕННЯ

 

 

 

 

 

 

 

Регулярне вживання навіть невеликих порцій м'яса підвищує ризик передчасної смерті.

 

 

У Північно-Західному університеті США вчені довели смертельну небезпеку вживання в їжу м'яса.

 

Про це повідомляє EurekAlert!

 

Вчені провели дослідження, зібравши і проаналізувавши дані 29 682 осіб. В опитуванні взяли участь респонденти, середній вік яких становив 53,7 року. Зазначається, що 44,4% з них складали чоловіки.

 

Респонденти надали дані про свій щоденний раціон. Виявилося що вживання двох порцій червоного, обробленого м'яса або м'яса птиці на тиждень підвищує ризик серцево-судинних захворювань на 3-7%.

 

Навіть при виключенні з раціону риби і птиці, дві порції червоного м'яса на тиждень пов'язані з підвищенням ризику смерті на 3% незалежно від причин.

 

Вчені зазначили, що м'ясо підвищує ризик розвитку смертельно небезпечних хвороб і порушень серцево-судинної системи. Вони закликають відмовитися від переробленого м'яса, ковбасних виробів і смаженої курки.

 

Раніше повідомлялося, що у любителя непросмаженого м'яса виявили 700 паразитів у мозку і легенях. Також вчені назвали продукти, що викликають залежність.

 

Фото: Getty

 

За джерелом:

https://ua.korrespondent.net/tech/4189860-vcheni-dovely-smertelnu-nebezpeku-miasa

 

Переглядів: 323 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 26.11.2024, 16:44
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 362
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 22
Гостей: 22
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024