Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Листопад » 9 » ЗШР ЛОО ТЧХУ «ГОРС» взяв участь в оригінальному відзначенні 10-річчя міжнародної компанії Perfectial
17:39
ЗШР ЛОО ТЧХУ «ГОРС» взяв участь в оригінальному відзначенні 10-річчя міжнародної компанії Perfectial

 

ПРОГРАМІСТИ І ГІРСЬКІ РЯТУВАЛЬНИКИ – ДРУЗІ КАРПАТ

 

 

 

 

 

 

Волонтери ЗШР ЛОО ТЧХУ «ГОРС» взяли участь у посадці 10000 дерев

 у Карпатах на честь 10-річчя з дня заснування міжнародної компанії Perfectial.

 

 

Програмісти розмістили відгук про цю подію на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

 

«В суботу (7 листопада) команда #Perfectial, подарувала Карпатам 10 000 саджанців модрини. Це звершення ми присвятили 10 - річчю від дня заснування нашої компанії, в межах акцїї #PerfectialGives, яка є нашим жестом подяки суспільству, професійним і непрофесійним спільнотам за роки нашого стабільного розвитку. А також нашим вкладенням у майбутнє! Вважаємо цю ініціативу гарним початком співпраці з колегами з Гірська оперативно-рятувальна служба. Тому, поки ми готуємо детальний фото-відео звіт, про наше велике соціальне започаткування, ділимося радістю успішної співпраці з нашими партнерами, які про нас вже написали», - йдеться у повідомленні.

 

Теплі слова про благодійну акцію у Карпатах залишили на своїй сторінці і волонтери ГОРСу. Вони зазначили: «Рятувати, не лише, коли небезпека чи стихія. Рятувати щоденно, спільними зусиллями крутих команд - почесно, свідомо і дуже корисно.  7 листопада, в межах кампанії #PerfectialGives, команда ГОРСу за ініціативи нашого партнера - ІТ компанії Perfectial співорганізувала висаджування 10000 дерев в Карпатах. Такі соціально - актуальні ініціативи - один із нових напрямків розвитку ГОРСу, та кращий спосіб взаємодії громадських організацій з українським відповідальним бізнесом. Дякуємо за сприяння: Департамент економічної політики Львівської ОДА, Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства, Управління туризму та курортів Львівської ОДА.  Разом ми змінимо і змінимося, бо запобігати і боротися в силах кожного із нас! Далі буде!» - на оптимістичній ноті завершили свою розповідь гірські рятувальники з ГОРСу.

 

Довідково:

 

Perfectial — міжнародна ІТ-компанія з розробки програмного забезпечення, тестування та впровадження програмних продуктів. Компанія заснована у 2010 році у Львові двома українцями Андрієм Скоропадом та Іваном Когутом. Основний офіс знаходиться по вул. Кам'янецькій (Львів).

Компанія Perfectial працює на ринку розробки програмного забезпечення із замовниками Європи, США, Канади та Австралії.

У 2015 році Perfectial стає учасником Львівського ІТ Кластеру - спільноти компаній у галузі інформаційних технологій , які спільно із університетами та міською владою покращують та розвивають ІТ у місті Львів.

У 2016 році компанія відкрила свій представницький офіс у Бостоні, США.

У 2017 році компанія збільшила свій штат до 200 працівників. Цього ж року Perfectial увійшла до «ТОП-20» кращих компаній з розробки програмного забезпечення в Україні за рейтингами Clutch.co.

Також, у цьому році Perfectial заснувала дочірню компанію Pixetic, яка спеціалізується на веб дизайні. Компанія налічує 7 дизайнерів і 5 UI інженерів.

У 2018-2019 Perfectial відкриває нові центри розробки: два офіси в Івано-Франківську та офіс в Києві.  

 У 2019 році компанія пройшла ISO 27001 сертифікацію з інформаційної безпеки

Perfectial спеціалізується в SAP, Java, PHP, JavaScript, Angular.JS, Node.js, Ruby, Android, iOS, Microsoft.NET, Go, Python, веб-дизайн, автоматизоване та ручне тестування.

Компанія надає стипендії для навчання на програмі комп'ютерних наук УКУ .

Компанія Perfectial залучена та виступає спонсором п'яти освітніх програм ІТ Кластеру, зокрема: IoT, Системи Штучного Інтелекту ( Львівська Політехніка), Data Science&Intelligent Systems, Системний Аналіз та Комп'ютерні Науки. Три останні проходитимуть у ЛНУ ім. І. Франка.

 

 

Фото – ГОРС/ facebook

За джерелами:

https://www.facebook.com/Perfectial/

https://uk.wikipedia.org/wiki/Perfectial

https://www.facebook.com/GORS.Lviv/photos/a.734554250027983/1942759122540817

 

 

 

 

 

Переглядів: 320 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.07.2024, 02:27
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 362
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 155
Гостей: 155
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024