ЗМІЦНЮВАТИ ІМУННУ СИСТЕМУ - ПОТРІБНО ПОСТІЙНО
Міцна імунна система так само важлива для захисту
від коронавірусу, як носіння масок і миття рук, вважає медик.
Для поліпшення захисних властивостей організму, британський лікар Гіта Мейкер-Кларк запропонувала обов'язково вживати в їжу кілька продуктів відповідно до певних правил. Про це пише газета Daily Express.
"Імунна система вимагає комплекс вітамінів і мінералів: A, C, D, E, B6 і B12, фолати, цинк, залізо, мідь і селен", - назвала експерт головні нутрієнти.
Для того щоб заповнити потреби організму у вітаміні А, лікар порадила вживати зелені овочі, моркву, диню канталупу, а також гарбуз і солодку картоплю. Необхідний організму вітамін Е міститься в горіхах, шпинаті й соняшниковій олії, а вітамін С в брокколі, солодкому перці, брюссельській капусті і цитрусових.
Запаси вітаміну D експерт порадила з жовтня до березня заповнювати за допомогою БАДів, так як він міститься в невеликій кількості продуктів.
Нагадаємо, німецькі вчені виявили натуральний продукт, здатний пригнічувати до 97% коронавірусної інфекції в організмі.
Фото – з відкритих джерел
За джерелом:
https://ua.korrespondent.net/tech/4299541-brytanska-likarka-nazvala-produkty-dlia-zakhystu-vid-koronavirusu
Читайте також: Названі два продукти, які допомагають в боротьбі з COVID
|