Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2021 » Серпень » 27 » ЛОО ТЧХУ – учасник проекту «Підтримка зусиль ТЧХУ щодо впровадження вакцини проти Covid-19»
21:47
ЛОО ТЧХУ – учасник проекту «Підтримка зусиль ТЧХУ щодо впровадження вакцини проти Covid-19»

 

СПІЛЬНА  ІНФОРМАЦІЙНА  АКЦІЯ

 

 

 

 

 

 

 

Львівська ОО ТЧХУ здійснила сьогодні спільний виїзд з медиками – інфекціоністами

 на інформаційну акцію щодо вакцинації і профілактики недуги на СOVID-19 у м. Городок.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сьогодні, 27 серпня, відбувся спільний виїзд в м. Городок, що в новоутвореному Львівському районі, ЛОО ТЧХУ на чолі з її керівником Уляною Стельмах і медиками – інфекціоністами, бригаду яких очолювала Наталія Іванченко, головний епідеміолог області, в.о.гендиректора Львівського обласного лабораторного центру МОЗ України.

 

 

 

 

 

 

 

Тож для освітян і сімейних лікарів міста була проведена інформаційна акція з роздаванням буклетів, листівок, плакатів Червоного Хреста з відомостями про вакцинацію та щодо профілактики СOVID-19 і його нових штамів.

 

 

 

 

 

 

 

Цікаву презентацію провела п. Наталія Іванченко, котра детально проінструктувала присутніх про вакцинацію. Дала ґрунтовні відповіді на запитання, які задавали присутні із залу.

 

 

 

 

 

 

Після повернення у Львів, п. Наталія розмістила на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук короткий звіт про поїздку у м. Городок, в якому, зокрема, зазначила: «Сьогодні фахівці Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України  працювали в колишньому Городоцькому районі. Говорили з працівниками освіти, медиками про небезпеку коронавірусу, переваги вакцинації. Розвіювали міфи. Говорили про безпечне середовище в школах і садочках, про якість води в басейнах річок та ін. Приємною несподіванкою був бонус від Городоцької ОТГ мешканцям, котрі вакцинувались до Дня Незалежності України і перемогли в розіграші БЕЗКОШТОВНИХ КВИТКІВ на Zaxidfest , 27-29.08 2021. Не зупиняємось на досягнутому!»

 

 

Фото – ЛОО ТЧХУ та Н.Іванченко/Фейсбук

Прес-служба Львівської ОО ТЧХУ

Переглядів: 481 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.07.2024, 01:53
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 362
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 166
Гостей: 166
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024