Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2022 » Березень » 26 » За минулу добу Україна отримала рекордний добовий обсяг гуманітарної допомоги, вагою у 10,3 тисячі тон
18:27
За минулу добу Україна отримала рекордний добовий обсяг гуманітарної допомоги, вагою у 10,3 тисячі тон

РЕКОРД  МИЛОСЕРДЯ

 

 

 

 

 

 

За минулу добу, 25 березня, Україна отримала рекордний добовий обсяг гуманітарної

допомоги. 10,3 тисячі тон - це найбільший показник з початку російського вторгнення.

 

 

Як передає Укрінформ, про це повідомила перший віце-прем'єр-міністр — міністр економіки України Юлія Свириденко на своїй сторінці у Фейсбуці.

«За вчорашню добу Україна отримала рекордний добовий обсяг гуманітарної допомоги – 10,3 тис тон. Це найбільша добова кількість вантажу з початку російського вторгнення», - написала віце-прем'єр.

За її словами, протягом трьох останніх тижнів (4-24 березня) до України завезли 134,5 тис тон гуманітарної допомоги. Це в середньому 6,5 тис тон на добу, а сьогоднішня цифра більша в 1,5 рази.

«Весь світ надсилає нам продукти харчування, одяг, ліки та пальне. Величезний внесок у цю справу роблять волонтери, які з першого дня війни допомагають забезпечувати воїнів та мешканців всім необхідним. Розподіл гуманітарних вантажів здійснюють, в першу чергу, обласні військові адміністрації, благодійні організації та органи місцевого самоврядування. Вони акумулюють потреби населення і їх задовольняють. Держава, в свою чергу, максимально спростила процедури митного оформлення», - зауважила Свириденко.

Крім автотранспорту до доставки допомоги активно залучена Укрзалізниця, на яку вже зараз припадає 30% гуманітарних перевезень, додала вона.

З 24 лютого триває масштабне російське вторгнення в Україну. Агресор обстрілює та руйнує ключові об'єкти інфраструктури, житлові квартали українських міст і сіл.

 

 

Фото - з відкритих джерел.

За джерелом:

https://www.ukrinform.ua/rubric-uarazom/3440523-za-minulu-dobu-ukraina-otrimala-rekordnij-dobovij-obsag-gumanitarki-u-103-tisaci-tonn.html

 

Переглядів: 281 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.07.2024, 01:38
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 362
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 169
Гостей: 169
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024