Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2024 » Травень » 21 » У Львові відкрито західний міжрегіональний офіс Українського Червоного Хреста
21:53
У Львові відкрито західний міжрегіональний офіс Українського Червоного Хреста

 

ЗАХІДНИЙ МІЖРЕГІОНАЛЬНИЙ ОФІС – ВІДКРИТО!

 

 

 

 

 

 

 

У м. Львові  21  травня відбулось офіційне відкриття

міжрегіонального офісу Українського Червоного Хреста.

 

 

 

 

 

 

 

 

Цей офіс стане операційним центром з надання гуманітарної допомоги населенню Львівської, Волинської, Закарпатської, Івано-Франківської та Рівненської областей.

 

 

 

 

 

 

У заході взяли участь представники Національного комітету Українського Червоного Хреста, перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко, а також представники Міжнародного Руху Червоного Хреста і Червоного Півмісяця і партнерські національні товариства, що представлені в Україні.

 

 

 

 

 

 

«Ціль нашого офісу — зміцнення потенціалу обласних організацій. Він має стати центром, де ми обмінюватимемося досвідом та ресурсами, де будуть народжуватися рішення та ідеї. Дякую всім, хто доклав зусилля до цієї події, і ми маємо такий потужний результат. В першу чергу вдячний головам обласних організацій, оскільки вони є серцем нашого Руху, а також партнерам, які нас підтримують та дають можливість розвиватись», — наголосив Володимир Гаврилюк, керівник західного міжрегіонального офісу.

 

 

 

 

 

 

Президент Українського Червоного Хреста Микола Поліщук підкреслив: «Міжрегіональний центр у Львові стане центром консолідації гуманітарної допомоги населенню України. Тут будуть створюватись нові програми та правила реагування на гуманітарні виклики та реалії сьогодення».

 

 

 

 

 

 

«Український Червоний Хрест з перших днів війни став надійним партнером міста Львова і всієї України загалом. Тисячі вагітних жінок приїжджали тоді у місто. Зараз нас запитують як вдалось ефективно реагувати, щоб допомогти цим людям, ми повідаємо — завдяки Українському Червоному Хресту. Протягом декількох місяців було побудовано центр для жінок з дітьми та вагітних ВПО. До сьогодні у ньому проживають люди. Якщо спитають, хто став першим партнером реабілітаційного центру, який допомагає пораненим — то це був Український Червоний Хрест. І у найближчому часі ми знову плануємо ще один спільний масштабний проєкт, пов'язаний ще з одним реабілітаційним центром, де рятуватимуть життя українців. Дякую вам за співпрацю», — підкреслив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

 

 

 

 

 

 

«З початком повномасштабного вторгнення Львів став для багатьох людей прихистком. Він надав ту допомогу та безпеку, якої потребували люди. Саме у Львові два роки тому розпочались одні з найбільших проєктів Українського Червоного Хреста. Для нас надзвичайно символічно, що сьогодні ми відкриваємо західний міжрегіональний офіс саме у Львові і дякую всій команді та партнерам за пророблену роботу», — сказав Максим Доценко, генеральний директор Українського Червоного Хреста.

 

За джерелом:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100087141107998

 

Фото – ЛОО ТЧХУ/ Фейсбук та з відкритих джерел

#Український_Червоний_Хрест_Личаківського_району

 

Переглядів: 99 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Неділя, 08.09.2024, 01:27
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 362
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 63
Гостей: 63
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024