Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2024 » Травень » 23 » Український Червоний Хрест розробить з партнерами дорожню карту з гуманітарного реагування щодо реабілітації
20:13
Український Червоний Хрест розробить з партнерами дорожню карту з гуманітарного реагування щодо реабілітації

 

РЕАБІЛІТАЦІЙНИЙ ФОРУМ

 

 

 

 

 

 

 

Український Червоний Хрест, спільно із партнерами по Міжнародному

Руху Червоного Хреста, розробить універсальну типову дорожню карту

з гуманітарного реагування напрямку реабілітації.

 

 

 

 

 

 

 

 

У Львові 22 травня пройшов одноденний реабілітаційний форум за участі партнерів по Міжнародному Руху Червоного Хреста і Червоного Півмісяця, організований Українським Червоним Хрестом.

 

 

 

 

 

 

Метою заходу є створення спільної дорожньої карти з гуманітарного реагування напрямку реабілітації для вирішення термінових потреб та запитів людей, що постраждали внаслідок війни.

 

 

 

 

 

 

«Мій досвід співпраці з Українським Червоним Хрестом триває з 2022 року. Саме тоді вперше я познайомився з командою та керівництвом організації. За два роки ми реалізували вже декілька потужних проєктів, але це лише частина наших ідей, оскільки попереду ще багато планів, і найперше - ми вже розбудовуємо гуманітарну екосистему з реабілітації та підтримки у Львові, аби люди могли отримувати якісну допомогу», - наголосив міський голова Андрій Садовий.

 

 

 

 

 

 

«Питання реабілітації сьогодні вийшло на новий рівень. Воно важливе не лише для гуманітарних організацій, уряду, але й загалом суспільства. Незважаючи на те, що протягом двох років війни, відкрито багато реабілітаційних центрів, впроваджено численні програми з реабілітації та підтримки, наразі ми бачимо, що цього недостатньо. З кожним днем кількість потребуючих зростає. Сьогодні маємо обговорити як зробити ще більше добрих справ у сфері реабілітації, як допомогти ще більшій кількості ветеранів та розробити більше ефективних рішень задля них», - підкреслив Максим Доценко, генеральний директор Українського Червоного Хреста.

 

 

 

 

 

 

Нагадуємо, що другий рік поспіль у Львові за ініціативи Українського Червоного Хреста та мера міста Львова проходить Міжнародний реабілітаційний форум за участі міжнародних експертів, фахівців та стейкхолдерів з питань фізичної та ментальної реабілітації

 

За джерелом:

https://www.facebook.com/photo/?fbid=859315792906959&set=pcb.859315936240278

 

Фото – Львівської ОО ТЧХУ/Фейсбук 

#Український_Червоний_Хрест_Личаківського_району

 

Переглядів: 118 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 18.10.2024, 04:03
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 362
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024