Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2024 » Травень » 25 » Координаційний центр підтримки цивільного населення при ЛОВА - звітує за 20 – 24 травня
13:43
Координаційний центр підтримки цивільного населення при ЛОВА - звітує за 20 – 24 травня

ПІДТРИМКУ - ВРАЗЛИВИМ ВЕРСТВАМ НАСЕЛЕННЯ!

 

 

 

 

 

 

 

За минулий тиждень координаційні центри Львівщини

отримали 364 звернення, з них вдалось надати 887 послуг.

 

 

Основні звернення - це гуманітарна допомога, психологічна допомога, зайянятість для дітей та підлітків у літній період.

 

Важливими залишаються звернення від сімей військових за юридичною, медичною та психологічною консультаціями. Збільшились у декілька разів звернення від священників, які організували прихистки для людей у складних життєвих обставинах щодо гуманітарної та продуктової підтримки.

 

Завдяки підтримці місцевих гуманітарних партнерів, таких як: Аграрна Палата вдається надавати гуманітарну підтримку таким релігійним установам.

 

 

 

 

Міжнародні партнери також здійснювали гуманітарну та фінансову підтримку. Серед них: Шпиталь Шептицького, Самбірська районна організація Товариства Червоного Хреста України.

 

Юридичний супровід у координаційних центрах надавали: «Людина в біді» People in Need Ukraine, Центр "Жіночі перспективи", Данська рада у справах біженців / DRC, Право на захист у проведенні круглого столу щодо зайнятості та доступних грантів для ВПО, консультація фахівця по Грантрайтингу за підтримки Благодійний фонд «Рокада».

 

 

 

 

Психологічну підтримку, психоедукацію та сприяння роботі психологам у школі надавали: психологи кооординаційного центру за підтримки БО "Міжнародний Медичний Корпус", Мальтійська служба допомоги, психологи «Регіон Карпат» NEEKA за підтримки UNICEF, БФ "Людина в біді", Triangle Génération Humanitaire Ukraine, Première Urgence Internationale - Ukraine, «Рокада», БО "Міжнародний Медичний Корпус" - психологічний тренінг для матерів.

 

Для людей старшого віку систематично проводить активність БФ HelpAge Ukraine - Представництво HelpAge International в Україні.

 

За даними «Медико-психологічної допомоги», волонтери якої з перших днів війни перебувають на Львівському вокзалі, на Львівщину прибули 182 евакуйованих осіб, серед них – 23 людини з інвалідністю та 14 – старшого віку.

 

Аналітику забезпечує Громадська організація «Птаха України».

 

 

 

 

Вдячні всім Партнерам за підтримку, менеджерам координаційних центрів за якісну працю. Бажаємо мирних вихідних, якнайшвидшої нашої Перемоги!

 

Крім цього, кожного дня надають консультації та психологічну допомогу психологи координаційних офісів від організації "Міжнародний Медичний Корпус" International Medical Corps, який є стратегічним партнером, за допомогою якого здійснюється надання допомоги в координаційних офісах Львівщини.

 

 

 

 

 

 

Також в районах надають допомогу психологи, які працюють в рамках проекту у Львівській області і реалізуються у співпраці з дитячим фондом ООН (UNICEF Ukraine UNICEF) і Регіон Карпат NEEKA Ukraine за підтримки народу Японії.

Анкети для отримання допомоги в офісах Координаційного центру, стати партнером та більше - за посиланням: https://linktr.ee/coordination.centers.lviv

 

Нагадуємо, з ініціативи начальника Львівська обласна державна адміністрація Максим Козицький офіси координаційного центру працюють у кожному районі Львівщини, керівник центрів - Галина Бордун.

 

За джерелом:

https://www.facebook.com/photo/?fbid=412869578370952&set=pcb.412869618370948

Фото – з відкритих джерел 

#Український_Червоний_Хрест_Личаківського_району

 

Переглядів: 94 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Неділя, 08.09.2024, 01:27
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 362
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 63
Гостей: 63
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024