СОЛІННЯ - ВЛАСНОРУЧНО
Любителі солоненьких і хрустких огірків гідно оцінять, мабуть, цей
рецепт. Ароматні огірочки можна приготувати за ним досить швидко.
Якщо строго слідувати за нашим рецептом, то він дозволить вам отримати найсмачніші у світі малосольні огірочки, які будуть готові вже через 2 години.
Що знадобиться:
- огірки – 1 кг;
- кріп – за смаком;
- часник – 3-4 зубки або за смаком;
- паприка сушена шматочками – за бажанням
- сіль – 1 ст. ложка;
- листя чорної смородини та хрону – по 1 шт.
Як приготувати:
Огірки замочуємо хвилин на 15 в чистій холодній воді, потім ретельно миємо і розрізаємо уздовж на 2-4 частини (залежно від розміру).
Наступний крок: знайдіть контейнер, куди ви складете свої огірочки, а потім починайте укладати нарізані огірки в ємність, чергуючи їх із зеленню та дрібно нарізаним часником.
Додайте за смаком сіль та цукор. Контейнер щільно закрийте кришкою, якщо кришки немає, то можна використовувати харчову плівку чи пакет.
Добре струсіть і залиште при кімнатній температурі на деякий час. Тепер огірочки можна відправити у холодильник на 2 години. А через 2 години можна вже пробувати.
Довідково
Якщо поспішати нікуди, то можна скористатися тим самим рецептом, але
огірочки розрізати не потрібно. Перед солінням - облити огірки окропом.
Вони будуть кваситись добу, але ви отримаєте цілий огірок, а не його розрізані
шматочки. Все залежить від смаку, часу і сорту огірків.
Смачного!
За джерелом:
https://news24.in.ua/recepti/yak-prigotuvati-najsmachnishi-malosolni-ogirochki-vsogo-za-2-godini.html
Фото – з відкритих джерел
#Український_Червоний_Хрест_Личаківського_району
|