Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2024 » Червень » 4 » Закарпатська обласна організація ТЧХУ – допомагає вимушено переміщеним особам, та їх домашнім тваринам
16:43
Закарпатська обласна організація ТЧХУ – допомагає вимушено переміщеним особам, та їх домашнім тваринам

 

СВОЇХ В БІДІ – НЕ ПОКИДАЮТЬ

 

 

 

 

 

 

 

Історія про вірність: сім'я ВПО з Ізюму, вирушаючи в евакуацію,

не покинула своїх домашніх улюбленців – собаку Юту та котика Лакі.

 

 

Сімейна пара, Любов і Володимир, зараз живуть в Ужгороді. Вони тікали від війни з міста Ізюм, що на Харківщині, втративши все своє майно, але не покинувши найцінніше – своїх домашніх тварин. Разом з ними живуть їхні улюбленці: собака Юта, якій 5 років, та котик Лакі, якому близько двох років.

Історія мурчика Лакі є вражаючою. Зі слів власниці: “Біля згорілого танка, засипаного осколками, була знайдена кицька з трьома маленькими кошенятами. Лакі був серед них, голодний і змучений, він голосно кричав, намагаючись вижити. Військові, побачивши це, замотали його в рукав і годували, поки везли до нас два дні. Ми виростили Лакі і намагалися знайти йому новий дім, але ніхто не хотів його взяти. Ми самі залишилися без будинку, а Лакі потрібен був теплий дім, миска та люблячі господарі. Він був привезений зі Святогорська".

"Юта, наша собачка, - продовжує свою розповідь власниця, - також має свою історію. Вона дуже добра і соціальна. Їй 5 років, і вона народилася в хрещенську ніч. До нас підійшла вагітна бездомна собачка, і наше серце не витримало, тож ми взяли її до себе. Вона народила у нас щенят, яких ми роздали, залишивши тільки Юту. Ми тричі намагалися віддати її сусідам, але у них умови були жахливими, тому вирішили залишити її у себе".

У ці скрутні часи важко утримувати тварин, коли немає власного житла та стабільного життя. Харчування обходиться дуже дорого. Допомога від Українського Червоного Хреста стала для нас справжнім порятунком. Завдяки цій програмі, ми можемо забезпечити наших улюбленців необхідним кормом”.

Ця допомога здійснюється Закарпатською обласною організацією ТЧХУ за підтримки Українського Червоного Хреста та Humane Society International - Europe.

Ми поруч.

 

За джерелом:

https://www.facebook.com/photo?fbid=837307825095902&set=a.456560419837313

 

Фото – з відкритих джерел 

#Український_Червоний_Хрест_Личаківського_району

Переглядів: 93 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Понеділок, 16.09.2024, 20:49
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 362
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024