САЛАТ - СМАЧНИЙ І ШВИДКИЙ У ПРИГОТУВАННІ
Салат з пекінської капусти, як твердять професійні кулінари, –
один з найбільш популярних і найшвидших у приготуванні.
Інгредієнти:
- пекінська капуста – 500 г;
- морква – 1 шт.;
- шинка – 300 г;
- яйця– 3 шт.;
- мука – 1 ст. л.;
- спеції за смаком;
- майонез чи сметана за смаком.
-
Спосіб приготування:
Збити яйця зі спеціями та борошном. Обсмажити омлет з двох сторін, охолодити і нарізати соломкою, пише «Два Гуся».
Тонко нарізати пекінську капусту соломкою та шинку. Моркву натерти на великій тертці.
Всі інгредієнти змішати і заправити салат майонезом або сметаною (за вашими уподобаннями), посоліть та приправте салат за смаком.
Довідково:
Шинка легко замінюється вареною ковбасою або беконом, сардельками, навіть копченими сосисками – орієнтуйтеся по собі.
За джерелом:
https://zaxid.net/salat_z_pekinskoyi_kapusti_shinki_ta_omletu_retsept_dnya_n1586581
Фото – з відкритих джерел
#Український_Червоний_Хрест_Личаківського_району |