Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2024 » Червень » 14 » Всесвітній день донора крові – у Львові (ВІДЕО)
21:40
Всесвітній день донора крові – у Львові (ВІДЕО)

ОДНА ДОНАЦІІЯ КРОВІ – РЯТУЄ ТРИ ЖИТТЯ

 

 

 

 

 

 

 

 

Львівський обласний центр служби крові 14 червня був схожий на вулик.

Сюди прийшли поділитися своїми донатами крові військові і цивільні, молоді

 і старі, жінки і чоловіки з тими, хто їх конче потребує для збереження життя.

 

 

 

 

 

 

 

 

Серед них можна було побачити Олега Дуду, генерального директора Львівського онкоцентру, члена президії Личаківської РО ТЧХУ м. Львова.

 

 

 

 

Здавши кров на чолі делегації від очолюваного ним колективу, п. Олег написав у своєму Фейсбуку: «З цієї нагоди наша команда Львівський онкологічний регіональний лікувально-діагностичний центр долучилась до здачі крові у Львівський Центр Служби Крові для наших захисників та захисниць, а також для пацієнтів різних закладів охорони здоров'я. Ми, як лікарі, розуміємо наскільки це важливо. Тому дякую кожному, хто сьогодні ділиться життям з іншими. Це благородний вчинок гідний поваги - врятувати життя незнайомій людині».

 

 

 

 

 

 

Для здачі крові побувала тут і група з БФ «З Янголом на Плечі» у кількості 88 осіб, котрі здали понад 36 літрів крові Коментуючи цю подію, вони написали у своєму Фейсбуку: «Твоя кров переможе! День Донора в колі Людей, які дарують свою кров! Вітаємо і дякуємо! З любовʼю - Благодійний фонд "Із янголом на плечі" 

 

 

 

 

 

 

Велика група працівників і практикантів Львівської обласної військової адміністрації також взяла участь у здачі крові. Про це вони написали на своєму сайті: «З нагоди Всесвітнього дня донора крові працівники Львівської ОВА активно долучилися до здачі крові для військових та всіх, хто її потребує. Це надзвичайно важливо в умовах війни, коли кожна крапля крові може врятувати життя. Більшість працівників ЛОДА вже роками дарують свою кров. Однак, до цієї ініціативи долучилися й ті, хто став донорами вперше. У Всесвітній день донора крові низько вклоняюся своїм колегам і усім людям, які за станом здоров’я та покликом душі вирішують йти на донацію!»

 

 

 

 

 

 

 

Ігор Горбаль, завідувач донорського відділення Служби крові, голова первинного осередку Личаківської РО ТЧХУ м. Львова, підсумовуючи  результати забору крові, повідомив, що до донорства впродовж тижня долучилося з нагоди Всесвітнього дня донора крові понад 400 осіб. Це і прикордонники, і студентська молодь, і працівники медичного центру УКУ, й айтішники ІТ – компанії SoftServe та інші. Кожному – низький уклін за жертовність!

 

 

 

 

 

 

 

Завершуючи свою розповідь, хочемо додати: у цей день розпочалася також робота над текстом Меморандуму про співпрацю між Львівською обласною організацією Товариства Червоного Хреста України та Львівським обласним центром служби крові.  Деталі – у наступних випусках новин.

 

Фото – Ірини Апостолюк та із соціальних мереж учасників здачі крові

#Український_Червоний_Хрест_Личаківського_району

 

 

Переглядів: 111 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 19.09.2024, 18:29
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 362
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 5
Гостей: 4
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024