Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2024 » Червень » 16 » Про нас пишуть: «Український Червоний Хрест робить усе для подолання гуманітарної кризи в країні», - Доценко
21:58
Про нас пишуть: «Український Червоний Хрест робить усе для подолання гуманітарної кризи в країні», - Доценко

 

АКТУАЛЬНА ДИСКУСІЯ В БЕРЛІНІ

 

 

 

 

 

 

 

Цю новину повідомило інформаційне агентство Interfax  Україна

з посиланням на фейсбук Товариства Червоного Хреста України.

 

 

 

 

 

 

 

 

«Український Червоний Хрест робить усе для подолання гуманітарної кризи в країні, спричиненої збройною агресією російської федерації», - заявив генеральний директор Національного комітету Українського Червоного Хреста Максим Доценко під час дискусії в рамках Міжнародної конференції з питань відновлення України (Ukraine Recovery Conference - URC2024), що відбулася на минулому тижні в Берліні.

 

 

 

 

 

 

«Бойові дії, масштабні обстріли - все це поглиблює гуманітарну кризу в Україні. Український Червоний Хрест робить усе, щоб її вирішити. Ми допомогли вже понад 12,5 мільйонам українців і продовжуємо це робити (і робитимемо - ІФ-У) доти, доки така допомога буде потрібна. Підтримка українського Уряду та міжнародної спільноти надзвичайно важливі для визнання значного внеску українського громадянського суспільства в зусиллях з відновлення України. Важливо, щоб представники громадянського суспільства відігравали ключову роль у формуванні відповідної політики та реформ», - сказав Доценко під час дискусії "Соціальна відбудова України - місцевий підхід" у Бундестазі (Будинок Якоба Кайзера) у Берліні.

 

 

 

 

 

 

Зі свого боку керівник відділу міжнародного співробітництва Німецького Червоного Хреста, Крістоф Йонен, наголосив, що "збройний конфлікт, який триває в Україні, негативно позначився не тільки на будівлях і об'єктах критичної інфраструктури, а й на суспільстві загалом".

 

 

 

 

 

 

Як повідомив у Фейсбуці Український Червоний Хрест, дискусія відбулася в рамках Міжнародної конференції з питань відновлення України (Ukraine Recovery Conference - URC2024).

 

 

 

 

 

 

Дискусію організували Український Червоний Хрест, Карітас України та Карітас-Спес Україна за підтримки Німецького Червоного Хреста.

 

 

 

 

 

 

Ця дискусія стала можливою, завдяки підтримці депутата Бундестагу та парламентського державного секретаря Федерального міністра економічного співробітництва та розвитку Нільса Аннена.

 

За джерелом:

https://interfax.com.ua/news/press-release/993551.html

 

Фото – ТЧХУ/Фейсбук

#Український_Червоний_Хрест_Личаківського_району

 

 

Переглядів: 127 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Понеділок, 16.09.2024, 20:57
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 362
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024