Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2024 » Червень » 17 » США виділять Україні $1,5 мільярда енергетичної допомоги
21:50
США виділять Україні $1,5 мільярда енергетичної допомоги

 

СВІТЛО В УКРАЇНІ – НЕ ЗГАСНЕ!

 

 

 

 

 

 

Віце-президентка США Камала Гарріс оголосила про

це рішення та розповіла, на що розподілять допомогу.

 

Про це повідомляє Білий дім, передає Укрінформ.

 

Від USAID ця допомога включає 500 мільйонів доларів нового фінансування для енергетичної допомоги та перенаправлення 324 мільйонів доларів із раніше оголошених коштів на надзвичайні енергетичні потреби в Україні.

Як зазначається, це фінансування "відремонтує енергетичну інфраструктуру, пошкоджену війною, розширить виробництво електроенергії, заохотить інвестиції приватного сектора та захистить енергетичну інфраструктуру". Ці зусилля допоможуть Україні відповісти на останні атаки Росії на українську енергетичну інфраструктуру шляхом підтримки ремонту та відновлення, підвищення стійкості України до збоїв у постачанні енергії та закладення основи для відновлення та розширення енергетичної системи України.

Крім того, віце-президентка оголосить про надання понад 379 мільйонів доларів гуманітарної допомоги від держави та USAID для вирішення нагальних потреб біженців, внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від конфлікту громад, які постраждали від жорстокої війни Росії проти українського народу. Ця підтримка передбачає надання продовольчої допомоги, медичних послуг, житла, води, санітарних та гігієнічних послуг для мільйонів незахищених українців у країні та регіоні. Допомога також включає підтримку комплексних заходів із захисту, включаючи ведення справ і послуги психосоціальної підтримки, а також допомогу в сільському господарстві та засобах для існування, щоб сім’ї могли відновити дохід і задовольнити свої основні потреби.

Державний департамент США планує надати додаткові 300 мільйонів доларів на підтримку цивільної безпеки України на підтримку рятувального обладнання для українських прикордонників і правоохоронних органів. Ця підтримка допоможе їм безпечно діяти на передовій війни, щоб захищати територію України, рятувати мирних жителів, які зазнали атак Кремля, захищати критичну інфраструктуру та розслідувати понад 120 тисяч зареєстрованих випадків воєнних злочинів та інших звірств.

З початку повномасштабного вторгнення Росії в лютому 2022 року Сполучені Штати виділили понад 3,2 мільярда доларів на фінансування гуманітарної допомоги та майже 1,5 мільярда доларів на допомогу у відновленні енергетичного сектору, створення чистої та надійної енергії та посилення прозорості в сектора.

 

За джерелом:

https://www.ukrinform.ua/rubric-economy/3875206-ssa-vidilat-ukraini-15-milarda-energeticnoi-dopomogi.html

Фото – з відкритих джерел

#Український_Червоний_Хрест_Личаківського_району

 

 

Переглядів: 113 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Понеділок, 16.09.2024, 21:04
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 362
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024