Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2024 » Липень » 12 » Про нас пишуть: Андрій Сибіга зустрівся з генеральним директором НК ТЧХУ Максимом Доценком
17:10
Про нас пишуть: Андрій Сибіга зустрівся з генеральним директором НК ТЧХУ Максимом Доценком

 

ЗУСТРІЧ У МІНІСТЕРСТВІ ЗАКОРДОННИХ СПРАВ УКРАЇНИ

 

 

 

 

 

 

 

Вчора, 11 липня, перший заступник міністра закордонних справ України Андрій Сибіга зустрівся з генеральним директором Національного комітету Товариства Червоного Хреста України (ТЧХУ) Максимом Доценком, про що є пост на офіційному сайті МЗСУ.

 

У ході зустрічі очільник НК ТЧХУ представив основні напрямки поточної діяльності організації та поінформував щодо обсягів наданої Товариством допомоги. Так, з 24 лютого 2022 року ТЧХУ проводить евакуацію людей з ‘’гарячих точок’’, зокрема підтримку вже надано понад 12,5 мільйонам осіб. Передано понад 29 тисяч "буржуйок", 4 тисячі електричних обігрівачів та 800 електрогенераторів різної потужності.

 

 

 

 

 

 

За сприяння ТЧХУ у Львові збудовано прихисток для вагітних жінок і матерів з немовлятами "Незламні матусі" та реконструйовано 7-ми поверховий реабілітаційний корпус UNBROKEN, де щороку отримують допомогу понад 10 тисяч українців. У цьому контексті відзначено ефективну роботу ТЧХУ в умовах російської агресії, зокрема з недопущення гуманітарної кризи в Україні та надання допомоги найбільш вразливим категоріям населення. 

Окремо сторони обговорили питання підготовки спеціальних програм для повернення українців з-за кордону.

 

 

 

 

 

 

Перший заступник міністра висловив сподівання щодо посилення координаційної діяльності ТЧХУ з центральними та місцевими органами української влади, а також з міжнародними гуманітарними організаціями з метою недопущення прогалин і дублювання функцій у наданні гуманітарної допомоги постраждалим громадам.  

Особливу увагу у ході зустрічі приділено залученню Товариства Червоного Хреста України до відновлення Національної дитячої спеціалізованої лікарні “Охматдит” та дитячого Центру кардіології та кардіохірургії МОЗ України.

 

За джерелом:

https://mfa.gov.ua/news/andrij-sibiga-zustrivsya-z-generalnim-direktorom-nacionalnogo-komitetu-tovaristva-chervonogo-hresta-ukrayini-maksimom-docenkom?

 

Фото – Міністерства закордонних справ України/офіційний сайт організації

#Український_Червоний_Хрест_Личаківського_району

 

 

Переглядів: 85 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Понеділок, 16.09.2024, 20:58
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 362
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 5
Гостей: 4
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024