Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2024 » Липень » 18 » День ідеальної родини - Perfect Family Day
13:23
День ідеальної родини - Perfect Family Day

 

МРІЯ - ПРО ІДЕАЛЬНУ РОДИНУ

 

 

 

 

 

 

 

Щорічно в деяких країнах 18 липня відзначають

 незвичайне свято - День ідеальної родини.

 

Цей день – можливість показати своїм рідним, як багато вони для вас значать, і провести час разом. Це день, щоб оцінити любов, повагу, довіру та розуміння, які є основою ідеальної сім’ї.

Ідеальної сім’ї не існує. І це свято не про ідеальну сім’ю, а про щасливі миті разом, про теплі спільні спогади, про сімейні традиції та способи комунікації, про сімейні цінності.

Насправді, у кожної людини своє уявлення про ідеальну сім'ю. Це образ, який завжди маячить десь на горизонті свідомості, коли людина замислюється про сім'ю. Ідеальна сім'я - це місце, де людині комфортно і добре. Де людина може задовольнити свої потреби, отримати те, що вона потребує.

Без всяких сумнівів - ми всі індивідуальні за своєю природою, але тим не менш, існують загальні погляди на речі, які необхідно враховувати, вибираючи свою другу половину. Наприклад, ви цінуєте в житті комфорт і достаток, а зустрічаєтеся з безтурботним романтиком і вільним художником, то навряд чи варто пов'язувати себе законними узами в надії, що хтось із вас зміниться під іншого. В ідеальних відносинах у обох партнерів повинні бути спільні точки дотику.

Давайте перерахуємо деякі функції, які властиві щасливим відносинам:

  • любов і задоволення потреби в ній;
  • функція сексуальних взаємин;
  • виховання (стає актуальною сімейною проблемою, коли з'являються діти);
  • функція «емоційного підживлення»;
  • ведення спільного побуту і господарства;
  • необхідність в спілкуванні і культурному збагаченні.

Безумовно, що в ідеальній сім'ї забезпечується реалізація всіх цих функцій. Але ніхто не буде сперечатися з тим, що кожна сім'я індивідуальна. Те, що ви вважаєте ідеальним, може бути абсолютно неідеально для когось іншого.

Деякі люди дотримуються думки, що ідеальної сім'ї насправді не існує. В якомусь сенсі - це правда. Якою б ідеальною не здавалася сім'я, завжди бувають моменти, коли обстановка стає напруженою. Серед членів сім'ї виникають суперечки чи недостатнє розуміння. Але важливо те, як сім'я реагує на свої проблеми, і саме тому дехто каже, що ідеальна сім'я може існувати. Якщо вона, в кінцевому підсумку, вирішує свої проблеми, її все одно можна вважати досконалою.

Кожна сім'я ідеальна до тих пір, поки в ній є любов, розуміння і повага один до одного. У сім'ї не повинно бути «Я». У справжніх сімейних відносинах є «Ми». Кожен партнер повинен вдячно приймати старання своєї половини, цінувати їх і не чекати похвали за свій внесок в щасливу сім'ю. Безкорисливість і взаємність - ось формула ідеального шлюбу не на папері, а в реальному житті.

 

За джерелом:

https://celebratoday.com/uk/events/july/18/perfect-family-day

 

Фото – з відкритих джерел

#Український_Червоний_Хрест_Личаківського_району

 

 

Переглядів: 97 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Понеділок, 16.09.2024, 20:52
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 362
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024