Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2024 » Липень » 19 » Центр Дитячої Медицини. СП «Західноукраїнський Спеціалізований» - прийняв дітей з  Лікарні "Охматдит" з Києва
21:05
Центр Дитячої Медицини. СП «Західноукраїнський Спеціалізований» - прийняв дітей з  Лікарні "Охматдит" з Києва

 

МЕДИЧНА ЕВАКУАЦІЯ

 

 

 

 

 

 

 

Про цю подію львівські медики повідомили

на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У #центр_дитячої_медицини пізно ввечері приймали сімох маленьких пацієнтів НДСЛ Охматдит , які постраждали внаслідок ракетної атаки. Наші медики стабілізували їхній стан перед евакуацією на лікування за кордон за програмою Medevac.

 

 

 

 

 

 

"Це надзвичайно важливо для дітей, оскільки стабільний стан перед транспортуванням зменшує ризики ускладнень під час дороги. Забезпечення належного медичного догляду і стабілізації стану дозволяє дітям легше перенести тривалий шлях і швидше розпочати спеціалізоване лікування в закордонних медичних закладах", - запевнив Роман Кізима (Roman Kizyma ), очільник Клінічного центру дитячої медицини.

Серед евакуйованих - 11-річна Аріна з Київщини зі складною онкопатологією.

"Ми встигли пролікуватись лише 4 дні в НДСЛ Охматдит, коли прилетіла ракета. В той момент я думала тільки про те, як врятувати дитину, та вибратись із приміщення. Дякую усім, хто допоміг нам у той момент, і допомагає зараз", - сказала мама дівчинки.

 

 

 

 

 

 

Процес медичної евакуації координує Міністерство охорони здоров'я України у співпраці з міжнародними інституціями та організаціями - European Commission, World Health Organization Ukraine. Для перевезення дітей залучили спеціальний медичний транспорт з необхідним обладнанням. Сприяла організації перевезення пацієнтів у Львів і Львівська обласна державна адміністрація . А про їхній комфорт та безпеку в дорозі подбав Львівський Обласний Центр Екстреної Медичної Допомоги та Медицини Катастроф

 

Довідково:

 

Західноукраїнський спеціалізований центр - з 2022 року є евакуаційним хабом для важкохворих дітей, які потребують лікування за кордоном. Загалом з Центру в рамках проєкту #SAFERUkraine евакуювали понад 1600 пацієнтів зі складними діагнозами.

 

За джерелом:

https://www.facebook.com/photo/?fbid=989836629818126&set=pcb.989842986484157

 

Фото – учасників медичної евакуації

#Український_Червоний_Хрест_Личаківського_району

 

Переглядів: 128 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Понеділок, 16.09.2024, 21:02
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 362
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 2
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024