Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2024 » Липень » 19 » На Дрогобиччині планують відкриття Центру з надання психологічної допомоги Захисникам та членам їх сімей
21:36
На Дрогобиччині планують відкриття Центру з надання психологічної допомоги Захисникам та членам їх сімей

 

ТУРБОТА ПРО ЗАХИСНИКІВ ТА ЇХ РОДИН

 

 

 

 

 

 

 

Газета "Медіа Дрогобиччина", спираючись на повідомлення пресслужби РДА,

інформує про те, що невдовзі у місті буде Центр з надання психологічної допомоги

 

 

З цього приводу у Дрогобицькій РВА відбулася зустріч начальника районної військової адміністрації Степана Кулиняка, керівництва територіальних громад, Дрогобицького РТЦК та СП та засновників майбутнього центру.

Відкрити у нашому регіоні реабілітаційний центр з надання психологічної допомоги планує Громадська спілка «Центр міждисциплінарних фундаментальних і прикладних досліджень». Для визначених категорій населення послуги надаватимуть повністю безплатно. Керівництво БФ «Братів Дуліб’яників» надає під Центр в користування приміщення великої площі.

Наразі налагоджується співпраця у багатосторонньому форматі: «Реабілітаційний центр – Дрогобицька РВА – Дрогобицький РТЦК та СП – військові формування на території району».

«Світова статистика засвідчує, що кожен 5 учасник бойових дій за відсутності будь-яких фізичних ушкоджень страждає на нервово-психічні розлади, а серед поранених та покалічених – кожен третій. Зі свого боку підтримую будь-які раціональні ініціативи чи то приватні, чи то державні щодо відновлення ментального здоров’я українців. Чим раніше ми зможемо якісно і в достатній кількості запровадити їх зараз, то тим менше проблем виникатиме у майбутньому», – прокоментував начальник Дрогобицької РВА Степан Кулиняк.

 

Інф.Дрогобицької РВА

 

За джерелом:

https://drogmedia.net.ua/2024/07/12/na-drohobychchyni-planuiut-vidkryttia-tsentru-z-nadannia-psykholohichnoi-dopomohy-zakhysnykam-ta-chlenam-ikh-simej/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR3AyMaGpICXl5WX8ZdY3XU_1E_-EYzE0bT6yGe-SUtLNJMv0g6Z60Q7o9Y_aem_oswxn78LwacZ1OEQEaC1CA

 

Фото – Дрогобицької РВА/Фейсбук

#Український_Червоний_Хрест_Личаківського_району

 

 

Переглядів: 107 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Понеділок, 16.09.2024, 21:02
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 362
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 2
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024