Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2024 » Липень » 20 » Чернівецька обласна організація ТЧХУ – учасник Дня ментального здоров'я "Ти як?" на Буковині
15:47
Чернівецька обласна організація ТЧХУ – учасник Дня ментального здоров'я "Ти як?" на Буковині

ПРЕЗЕНТАЦІЯ - ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОО ТЧХУ

 

 

 

 

 

 

Про цю подію розміщено пост на сторінці

червонохрестівців Буковини у Фейсбуку.

 

Сьогодні усі ми розуміємо, наскільки важливо піклуватися про ментальне здоров'я. Саме тому наша команда радо приєдналася до Дня ментального здоров'я "Ти як?". Його організувала Чернівецька обласна військова адміністрація у співпраці з Координаційним центром з питань ментального здоров’я при Кабінеті Міністрів України, та міжнародними благодійними організаціями й партнерами: СОС Дитячі містечка Україна, Save the Children, MH4U, HelpAge International, Рокада, Право на захист, Руки милості, БФ «Карітас Чернівці».

 

 

 

 

 

 

Зазначимо, що у Чернівецьку область у цей день з робочим візитом прибули: очільниця Координаційного центру з психічного здоров’я Кабінету Міністрів України Оксана Збітнєва, директорка з координації органів центральної та виконавчої влади урядового Коорцентру Ірина Микичак та 22 регіональні координатори Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?».

 

 

 

 

 

 

Високу делегацію повезли в Хотин, де відкрито взірцевий на Буковині Центр надання соціальних послуг міської ради, а волонтери Чернівецької ОО ТЧХУ розташувалися у сквері біля центрального корпусу Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, де розгорнули низку атракцій. Так, наприклад, кожен охочий міг ознайомитися з роботою напрямку психічного здоров'я та психосоціальної підтримки, а також з роботою у напрямку молодіжної освіти.

 

 

 

 

 

 

Інструкторка Червоного Хреста Буковини Катерина провела майстер-клас з навичок надання Першої допомоги.

 

 

 

 

 

 

Волонтери Загону швидкого реагування Чернівецької ОО ТЧХУ долучились до відпрацювання надання допомоги людині, що постраждала від сонячного удару.

 

 

 

 

 

 

Також в рамках «Дня ментального здоровʼя» облаштували інтерактивну виставку Mental Trek та презентували літературний експрес ментального здоровʼя «Ключ».

 

За джерелом:

https://www.facebook.com/RedCrossUkraineChe

 

Фото – Чернівецької ОО ТЧХУ та Чернівецької ОВА/Фейсбук

#Український_Червоний_Хрест_Личаківського_району

 

 

Переглядів: 80 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 21.09.2024, 01:49
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 362
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024