Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2024 » Липень » 22 » Лідер групи Jamiroquaі та гламур Монако - на 75-му благодійному гала-концерті Червоного Хреста
14:16
Лідер групи Jamiroquaі та гламур Монако - на 75-му благодійному гала-концерті Червоного Хреста

 

ЗБІР КОШТІВ ДЛЯ ЧЕРВОНОГО ХРЕСТА

 

 

 

 

 

 

 

Принц Альберт II і принцеса Шарлін головували 19 липня

на 75-му гала-концерті на честь Червоного Хреста Монако.

 

Цього року не було червоної доріжки, а тільки товстий синій килим із зірками, який покривав мармур біля входу в палац Summer Sporting, щоб створити враження, що це схоже чимось на сузір’я яскравих зірок у небі.

У цей день хочеться повернутися в минуле, адже тут, у цій «галактиці», 75 років  як проходять благодійні гала-концерти, влаштовані для збору коштів на користь Червоного Хреста Монако. Таку можливість створюють концерти зірок шоу-бізнесу, що завжди стають найшикарнішою подією сезону в Князівстві Монако.

Від Френка Сінатри до Вітні Х’юстон і Стінга та Аліші Кіз, архівні зображення нагадали 800 гостям, які зібралися в Salle des Étoiles у п’ятницю ввечері, 19 липня, про родовід цього благодійного вечора.

Такі концерти – це основний канал поповнення рахунків Червоного Хреста Монако, який працює як для підтримки нужденних у Князівстві, так і для фінансування гуманітарних проектів у Західній Африці.

У п’ятницю ввечері глядачам галла-концерту потрібно було заплатити 1500 євро за квиток, щоб зробити внесок у цю благодійну справу. Правда, в нього входила також вартість спільної вечері разом з княжою парою держави Монако, гаранта заходу, заснованого ще принцом Луї II у 1948 році. Відтоді цю традицію послідовно підтримували його спадкоємці - принц Реньє III і принцеса Грейс.

Потім, впродовж сорока двох років, їх справу продовжує діючий князь Альберт II. У 2021 р. до нього долучилася його дружина, принцеса Шарлен як віце-президентом благодійного Фонду Червоного Хреста та його племінниця Камілла Готліб [молодша донька принцеси Стефані]. Всі вони охоче брали і беруть участь у цьому червонохресному русі зі збору коштів для знедолених, який близький серцям родини Грімальді. Благодійні заходи з їх участю завжди проходять добре, гарантують гламурний і фінансовий успіх вечора.

У плеяді артистів, які впродовж багатьох років прикрашали гала-концерт, зіркою цього 2024 року назвали Джея Кей. Лідер Jamiroquai опівночі запропонував гостям небесну подорож разом зі своєю групою «Космічі дівчата». Світовий хіт, який вийшов у світ 28 років тому, нітрохи не постарів. Як і бажання Червоного Хреста Монако продовжувати свої соціальні та гуманітарні зобов’язання, що беруть початок з 1948 року.

На знімку: князівське подружжя та свита - на галла-концерті. 

 

За джерелом:

https://www.monacomatin.mc/people/tenue-de-soiree-pour-la-croix-rouge-monegasque-934877

 

Фото – Жан-Франсуа Оттонелло

Літ. переклад з француз. мови - Олександр Апостолюк

#Український Червоний Хреста Личаківського району

Переглядів: 80 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 18.10.2024, 04:46
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 362
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 6
Гостей: 6
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024