Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2024 » Липень » 22 » Сьогодні - День літнього відпочинку
19:08
Сьогодні - День літнього відпочинку

ЛІТО – НАША РАДІСТЬ!

 

 

 

 

 

 

Нині, 22 липня, відзначають чудове свято, а саме - День літнього відпочинку.

 

В Україні, де третій рік йде війна, це свято не актуальне. Але якщо би це був мирний час, то треба би було погодитися, що літо - це та пора року, яку багато хто з нас чекає з нетерпінням. Адже влітку можна відпочити, розслабитися і насолодитися теплими сонячними днями. Насправді, літній відпочинок є не лише можливістю втекти від повсякденної рутини, але і прекрасною можливістю зайнятися пригодами, пізнати нові місця і отримати користь від активного відпочинку.

 

Відпочинок на пляжі

 

Передусім, літній відпочинок завжди асоціюється у нас з відпочинком на пляжі. Пляж - ідеальне місце для відпочинку в літній час. Він надає прекрасну можливість розслабитися на піску, насолодитися сонцем і поринути в прохолодну воду моря або озера. Заплануйте на сьогодні відпочинок на пляжі. Візьміть з собою усе необхідне приладдя, сонцезахисний крем, книгу або улюблений журнал, і просто насолоджуйтеся пляжною умиротворюючою атмосферою.

 

Активний відпочинок

 

Літо також відмінний час для активного відпочинку, тобто це пора, щоб зайняття спортом і активним способом життя. Велосипедні прогулянки, пробіжки по берегу, плавання і стрибки з висоти - усі ці види активного відпочинку допомагають зберегти фізичну форму, а також отримати заряд бадьорості та енергії. Спробуйте нові види спорту, такі як серфінг, віндсерфінг або парапланеризм. Відкривайте для себе нові грані своїх фізичних можливостей. Сьогодні, саме цей день!

 

Подорожі

 

Погодьтеся, літо - цей ідеальний час для подорожей і нових відкриттів. Виберіть цікаве місто або країну, які ви завжди хотіли відвідати, і вирушайте в захоплюючу пригоду. Досліджуйте нові місця, залучайтеся до альтернативної культури, пробуйте місцеву кухню, відвідуйте музеї і місцеві пам'ятки. Візьміть з собою близьких друзів або сім'ю, створіть незабутні спогади разом. Літні поїздки можуть бути як тривалими, так і випадковими, але важливо отримати задоволення від кожного моменту.

 

Відпочинок на природі

 

Літо - це прекрасний час для знайомства з природою. Приготуйте рюкзак, надіньте зручне взуття і вирушайте в похід або пікнік в околицях гір, лісів або озер. Піші прогулянки по мальовничих місцях серед найяскравіших пам'яток, дивовижних місць і звуків - це дуже принадно, погодитеся? Ви можете також спробувати кемпінг - переночувати просто неба і провести вечір біля багаття, обмінюючись захоплюючими історіями з друзями.

Безумовно, літній відпочинок - цей ідеальний час для релаксації і пригод. Це чарівна пора року, коли сонце світить яскравіше, дні стають довше, а природа розкриває свою досконалу красу.

В Україні, відправлячись у подорож, треба мати хоча би елементарні навички з Першої допомоги та елементарні знання з мінної небезпеки.

Ворог не щадить нікого!

Ні тих, хто на фронті, ні тих, хто в тилу!

Обережність, поміркованість, передбачуваність – наш щит і шанс на життя!

 

За джерелом:

https://celebratoday.com/uk/events/july/22/summer-leisure-day

 

Фото – з відкритих джерел

#Український_Червоний_Хрест_Личаківського_району

 

 

Переглядів: 76 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Неділя, 08.09.2024, 01:21
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 362
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 20
Гостей: 20
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024