Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2024 » Липень » 26 » Леді Гага та показ мод: як відбулося урочисте відкриття Олімпійських ігор в Парижі
21:02
Леді Гага та показ мод: як відбулося урочисте відкриття Олімпійських ігор в Парижі

 

ВІДКРИТТЯ ОЛІМПІЙСЬКИХ ІГОР - 2024

 

 

 

 

 

 

 

У Парижі 26 липня стартувала урочиста церемонія відкриття літніх

Олімпійських ігор, під час якої виступила американська співачка Леді Гага,

а французькі дизайнери представили новий одяг.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ігри триватимуть до 11 серпня. У програмі Олімпіади представлені 32 види спорту, серед яких: гімнастика, легка атлетика, водні види спорту, велоспорт, кінний спорт та хокей на траві. Цього року список олімпійських видів спорту поповнив брейкданс. У Париж приїдуть понад 10 тисяч спортсменів з 206 країн.

 

 

 

 

 

У травні Міністерство молоді та спорту України офіційно підтвердило, що Україна братиме участь в Олімпіаді 2024 у Парижі. За два тижні до самих ігор стало відомо, що Україна буде представлена найменшою кількістю спортсменів в історії на Олімпійських іграх — 140 олімпійців. Перед цим антирекорд був на Іграх у 2021 році в Токіо — 155 атлетів.

 

 

 

 

 

 

Американська співачка, шестиразова лавреатка премії "Ґреммі" Леді Гада  відкрила музичну частину церемонії відкриття Олімпійських ігор 2024 в Парижі. Артистка виконала пісню Mon Truc En Plume (1961 року) відомої французької балерини, акторки та співачки Зізі Жармен.

 

 

 

 

 

 

На церемонії відкриття були і політичні діячі. Були помічені президент країни-господарки Еммануель Макрон та премʼєр-міністр Великої Британії Кір Стармер.

 

 

 

 

 

 

Париж, як одна зі столиць світової моди, славиться своїми показами мод. І під час Олімпіади не обійшлося без показу мод. Девʼять молодих дизайнерів Франції продемонстрували одяг. Моделі демонстрували одяг, створений французькими дизайнерами, на подіумі, зведеному на мосту через річку Сена, під час церемонії відкриття Олімпійських ігор у Парижі.

 

 

 

 

 

 

Повітряна куля, яка несе запалений спорптсменами різних поколінь олімпійський вогонь, піднімається вгору над Садом Тюїльрі під час церемонії відкриття літніх Ігор 2024, Франція, 26 липня 2024 року. Вогонь запалили факелоносці — французька легкоатлетка Марі-Жозе Перек і французький дзюдоїст Тедді Рінер (на фото біля кулі)

 

 

 

 

 

 

Суспільне мовлення – ексклюзивний транслятор Олімпіади-2024 в Україні. Дивіться трансляції змагань наживо на телеканалі та сайті Суспільне Спорт, а також на місцевих телеканалах Суспільного.

 

 

 

 

 

 

Під час ефіру в гостях будуть спортсмени і коментатори, а також включалися наживо з Парижа з різних локацій Віталій Волочай, Юлія Пазенко, Сергій Захарченка та Дар'я Кузнецова. Сама церемонія відкриття розпочалася о 20:30 і тривала до опівночі.

 

 

 

 

 

Автор –Юрій Свиридюк

 

За джерелом:

https://suspilne.media/799895-ledi-gaga-ta-pokaz-mod-ak-vidbulosa-urociste-vidkritta-olimpijskih-igor-v-parizi/

 

Фото – з відкритих джерел

#Український_Червоний_Хрест_Личаківського_району

 

Переглядів: 90 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Неділя, 08.09.2024, 01:19
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 362
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 9
Гостей: 9
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024