Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2024 » Серпень » 6 » Червонохрестівці Жмеринки – учасники відзначення Дня Міста
10:21
Червонохрестівці Жмеринки – учасники відзначення Дня Міста

ПРЕЗЕНТАЦІЯ - У ДЕНЬ МІСТА

 

 

 

 

 

 

Волонтери Жмеринської районної філії Вінницької обласної організації Товариства

Червоного Хреста України долучились до відзначення 121-річниці з дня заснування

м. Жмеринки та облаштували місця відпочинку для дітей і навчання для дорослих.

 

 

 

 

 

 

 

 

Однією із головних локацій стала зона психосоціальної підтримки для маленьких відвідувачів заходу. Волонтер з напрямку психосоціальної підтримки Ірина Бедрак створила веселий та дружній простір для дітей, в якому вони малювали, створювали різноманітні вироби, грали у повітряний хокей та настільки ігри. Ця локація стала справжнім місцем радості та творчості, де діти могли вільно виражати свої емоції та розвивати свої таланти.

 

 

 

 

 

 

Особливу увагу відвідувачів привернула локація з першої допомоги, на якій волонтер-інструктор Андрій Щербак проводив навчання з основних навичок надання першої допомоги. Він демонстрував, як правильно проводити серцево-легеневу реанімацію, надавати допомогу при кровотечах та інших невідкладних станах. Кожен бажаючий мав можливість не лише спостерігати, але й особисто попрактикуватись під керівництвом досвідченого інструктора, що дозволило отримати цінні знання та навички.

 

 

 

 

 

 

Також на заході була присутня волонтерка з напрямку "Підвищення обізнаності населення з питань профілактики здоров'я та попередження захворювань на рівні громади". Галина Варлахова, яка проводила мотиваційні інтерв'ю на тему: "Навчання вимірювання артеріального тиску", розповідала про важливість регулярного контролю артеріального тиску для попередження серцево-судинних захворювань, навчала правильній техніці вимірювання артеріального тиску та давала практичні поради щодо підтримки здоров'я серцево-судинної системи.

 

 

 

 

 

 

Крім, того волонтерка взяла участь у майстер-класі зі скандинавської ходьби - популярного виду фізичної активності, який допомагає зміцнювати м'язи, покращувати координацію та загальний стан здоров'я.

 

 

 

 

 

 

Цей захід став чудовою нагодою для мешканців громади не тільки весело провести час, отримати безліч вражень та відпочити, але й отримати нові корисні знання та навички і дізнатись більше про діяльність Українського Червоного Хреста.

 

 

За джерелом:

https://www.facebook.com/groups/251312192375964/

 

Фото – Жмеринської РФ Вінницької ОО ТЧХУ/Фейсбук

#Український_Червоний_Хрест_Личаківського_району

 

 

Переглядів: 98 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 19.09.2024, 02:51
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 362
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024