Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2024 » Серпень » 11 » День сина та доньки
14:28
День сина та доньки

 

РОДИННЕ СВЯТО

 

 

 

 

 

 

 

Щороку 11 серпня у деяких країнах відзначають

дивовижне сімейне свято – День сина та доньки.

 

Це зворушливе та важливе свято поєднує сім'ї по всьому світу. Сьогодні батьки можуть висловити любов, турботу та подяку своїм дітям, наголошуючи на значеннях сімейних зв'язків.

 

Історія заснування Дня сина та доньки

 

Вперше свято було відзначено у США у 1988 році. Цього дня батьки проводять час зі своїми дітьми, дарують їм подарунки, щось роблять для них, телефонують їм та іншими способами висловлюють свою прихильність.

У різних культурах та країнах існують свої аналоги цього свята, але спільне для всіх – це увага до дітей та визнання їхньої ролі в сім'ї.

 

Значення Дня сина та доньки

 

Сьогоднішнє свято є чудовою нагодою, щоб трохи побалувати своїх синів та доньок, а також нагадати їм, що вони – найбільша любов у вашому житті. Щоб не траплялося, ми не можемо не любити своїх дітей – це істина! Робіть сьогодні все те, що вам подобається робити всією сім'єю і обов'язково цінуйте ці моменти, проведені разом. Сім'я завжди має бути на першому місці, особливо у такий День.

Свято синів та доньок – це не просто день подарунків та іграшок, а час, щоб Ваші діти на словах та справах дізналися, як сильно Ви дійсно їх любите. Безумовно, зв'язок між батьками та дітьми не схожий на жодний інший на землі. Сьогоднішнє свято гарантує, що диво появи нового життя у світі ніколи не буде забуте.

 

Психологічний аспект Дня сина та доньки

 

Варто сказати, що бути батьками зовсім непросто, іноді нам потрібно багато працювати над міцними стосунками, які ми маємо з нашими дітьми. Щоб зміцнювати їх потрібно щодня говорити дітям, що Ви їх дуже любите. Не важливо, скільки Вашим дітям років, і не важливо, чи скажуть вони Вам у відповідь те саме. Взаємна підтримка, вираження подяки та любові допомагають дітям почуватися впевнено та захищено, що позитивно позначається на їхньому психічному розвитку.

День сина та доньки 11 серпня збирає батьків та їхніх дітей разом для приємного проведення часу. Цього дня будьте поряд із найбільшими радощами свого життя – Вашими синами та доньками. Нехай Ваші діти знають, що ви раді та щасливі, що вони є частиною вашого життя!

Незалежно від віку та культурних традицій, День сина та доньки нагадує про важливість кохання, взаєморозуміння та підтримки в сім'ї. Пропонуємо сьогодні всім, хто має синів і доньок, приєднатися до святкових заходів! Відзначайте свято весело та будьте щасливі!

 

За джерелом:

https://celebratoday.com/uk/events/august/11/national-son-and-daughter-day

 

Фото – з відкритих джерел

#Український_Червоний_Хрест_Личаківського_району

 

 

Переглядів: 62 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 19.09.2024, 03:23
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 362
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024