Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2024 » Серпень » 14 » Вразливі категорії жителів Одещини отримають допомогу перед опалювальним сезоном
09:55
Вразливі категорії жителів Одещини отримають допомогу перед опалювальним сезоном

ПІДТРИМКА ЛЮДЕЙ У ПОТРЕБІ

 

 

 

 

 

 

Одеська область готується до підтримки вразливих

категорій населення перед опалювальним сезоном.

 

 

Передбачається, що понад 120 тисяч осіб, котрі проживають за межею бідності на території регіону, отримають матеріальну допомогу.

 

Про це під час брифінгу в Одесі заявила віцепрем'єр-міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук, повідомляє інформаційний портал odesa.novyny.live.

 

В Одеській області близько 120 тисяч осіб потребують особливої уваги та допомоги, адже відносяться до вразливих категорій населення. Серед них — 40 тисяч становлять внутрішньо переміщені особи (ВПО).

"Ці люди потребують допомоги в різних формах: продовольство, медичні засоби, мобільні сервіси та, звичайно, фінансова підтримка. Ми зобов'язалися координувати таку допомогу спільно з обласною військовою адміністрацією та міжнародними партнерами", — заявила Ірина Верещук.

Віцепрем'єрка підкреслила, що результатом цієї координації мають стати конкретні грошові виплати для вразливих категорій населення у визначених територіальних громадах. Зокрема, вона зазначила про участь таких організацій, як "Карітас" та "Кластер Житла", які беруть на себе зобов'язання щодо підтримки постраждалих мешканців Одещини.

"Ми прагнемо уникнути проблем, з якими стикалися минулого року під час опалювального сезону, коли частина населення не встигла отримати обіцяні кошти, субсидії та інші форми допомоги. Цього року процес йде під суворим контролем, і я впевнена, що все буде зроблено вчасно", — додала Ірина Верещук.

 

За джерелом:

https://odesa.novyny.live/deiaki-kategoriyi-zhiteliv-odeshchini-otrimaiut-dopomogu-pered-opaliuvalnim-sezonom-192671.html

 

Фото – ілюстративне з відкритих джерел
 

#Український_Червоний_Хрест_Личаківського_району

 

Переглядів: 84 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 19.09.2024, 03:04
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 362
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024