Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2024 » Серпень » 15 » У офісах Координаційного центру при Львівській ОВА за минулий тиждень надали більше 400 послуг за участі УЧХ
11:47
У офісах Координаційного центру при Львівській ОВА за минулий тиждень надали більше 400 послуг за участі УЧХ

 

ЗА ЗАКОНАМИ ГУМАНІЗМУ

 

 

 

 

 

 

 

В офісах Координаційного центру при Львівській ОВА можна

отримати психологічні, гуманітарно - фінансові та юридичні послуги.

 

 

 

 

 

 

 

 

У офісах Координаційного центру при ЛОВА, у співпраці з міжнародними партнерами та громадськими організаціями, вдалось надати 400 послуг. За минулий тиждень надійшло 415 нових звернень. Так, наприклад, психологи МФ Охорони здоров’я та навколишнього середовища «Регіон Карпат» NEEKA надали 411 психологічних консультацій, з них – 14 для дорослих, всі інші – для дітей. 

 

 

 

 

 

 

 

Значна частина – звернення за інформацією про фінансово-гуманітарну допомогу на оплату оренди житла, компенсації комунальних послуг.  Наступні за чисельністю запити – це звернення до психологів за консультацією. І постійно актуальними залишаються звернення за юридичною допомогою. 

 

 

 

 

 

 

Зі зверненнями за гуманітарно-фінансовою підтримкою цього тижня працювали: Самбірська районна організація Товариства Червоного Хреста України, БО «ЯМаріуполь.Львів», БО «Première Urgence Internationale Ukraine», БФ «Карітас Стрийської єпархії», БФ «Triangle Génération Humanitaire Ukraine». 

 

Юридичний супровід з майнових питань, питань виплати пенсій та допомоги, індивідуальних юридичних звернень надавали: БФ «Право на захист», БФ «Карітас Львів УГКЦ», БФ «Данська рада у справах біженців», БО «Première Urgence Internationale Ukraine», ГО Центр «Жіночі перспективи», БО «Норвезька рада у справах біженців в Україні». 

 

 

 

 

 

 

З подій, які проводили разом з партнерами і мають довготермінові рішення: реєстрація на професійні курси у співпраці з Міжнародною організацією з міграції (МОМ) IOM Ukraine в межах проєкту «Стійкі та інклюзивні громади в Україні» (Стрийська громада). У Червоноградському районі – мобільні гінекологічні бригади БФ «Карітас», у Яворівському районі – дозвілля для людей похилого віку за підтримки БФ «HelpAge».

 

 

 

 

 

 

Психологічну підтримку через індивідуальні консультації, тренінги «Самодопомога +», «Навики долання стресу», «Підтримуюче спілкування», «Відновлення ресурсів» у громадах району постійно надають: БО «Мальтійська служба допомоги», БФ «Регіон Карпат» NEEKA, психологи у координаційних центрах за підтримки БФ «Міжнародний медичний корпус», ГО «Жіночі перспективи», БФ «Людина в біді», БФ «Карітас-Львів», БО «Première Urgence Internationale Ukraine», БФ «Рокада». 

 

Минулого тижня на Львівщину прибули 143 евакуйованих людей, з них 93 потребували супроводу. Цілодобову допомогу на вокзалі надає волонтерська спільнота «Медико-психологічна допомога». Найбільш затребуваною допомогою є супровід, інформаційна допомога, психологічні консультації та поселення людей старшого віку та людей з інвалідністю. Номер гарячої лінії: 0 (68) 003 40 14. Аналітику забезпечує Громадська організація «Птаха України».

 

Крім цього, кожного дня надають консультації та психологічну допомогу психологи координаційних офісів від організації «Міжнародний Медичний Корпус». Вона є стратегічним партнером, за допомогою якого надають допомогу в координаційних офісах Львівщини.

 

 

 

 

 

 

Також в районах надають допомогу психологи, які працюють в рамках проекту у Львівській області і реалізуються у співпраці з дитячим фондом ООН (UNICEF UNICEF Ukraine) і Регіон Карпат NEEKA Ukraine за підтримки народу Японії. 

 

Організація HelpAge Ukraine – Представництво HelpAge International в Україні є партнером проекту Громадської організації «ПТАХА УКРАЇНИ», а саме проекту «Соціальна послуга підтримки людей старшого віку та людей з інвалідністю на території Львівщини».

Гаряча лінія Львівщини: 1684.

 

За джерелом:

https://loda.gov.ua/news/112410

 

Фото – пресцентру ЛОВА та Самбірської РФ Львівської ОО ТЧХУ/Фейсбук

#Український_Червоний_Хрест_Личаківського_району

 

 

Переглядів: 94 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 19.09.2024, 02:16
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 362
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024