Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2024 » Серпень » 25 » Смачно і корисно
22:16
Смачно і корисно

 

ГРАНАТОВИЙ СІК - ПРИРОДНИЙ АНТИОКСИДАНТ

 

 

 

 

 

 

 

Дослідження підтвердили, якщо вживати гранатовий сік, то це покращить вашу імунну систему.

Гранат найбільш відомий своїми їстівними кісточками та одночасно терпким та солодким смаком. А гранатовий сік знижує кров'яний тиск та рівень холестерину, бореться із запаленням та запобігає гіперглікемії, про що свідчать дослідження. 

Гранатовий сік містить безліч вітамінів та мінералів, які підтримують імунну та серцево-судинну системи людини. Сік містить велику кількість антиоксидантів і флавоноїдів, які допомагають запобігти надмірному запаленню і підтримують безперебійну роботу клітин.

 

Як показують дослідження, гранатовий сік є чудовим джерелом вітаміну C, проте він також має високу концентрацію еллагітанінів, які містять антиоксидантні та протизапальні властивості. 

Стрес, недосипання, вплив диму, забруднюючих речовин і сонця - все це фактори, які можуть перешкоджати ефективності ваших клітин транспортувати поживні речовини, доставляти кисень та згортати рани. Натомість антиоксиданти, які містяться в гранатовому соку, можуть протидіяти негативним пошкодженням або запаленням, які були завдані вашим клітинам, забезпечуючи належне функціонування вашої імунної системи.

Проте вам варто бути обережними з танінами, які містяться у соці, адже вони, як і у червоному вині, можуть забарвити ваші зуби. Тому щоб запобігти фарбуванню зубів, лікар рекомендує обов'язково прополоскати рот водою, аби повернути його до нейтрального стану та позбутися залишків соку. 

 

За джерелом:

health24.ua

Фото: із відкритих джерел в інтернеті

#Український_Червоний_Хрест_Личаківського_району

 

Переглядів: 62 | Додав: defenderzzsaudi
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 21.09.2024, 01:49
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 362
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024