Український Червоний Хрест Личаківського району ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2011 » Серпень » 14

 

Україні вдається зменшити кількість хворих на туберкульоз, завіряє МОЗ України. Але ситуація із захворюванням епідемічна, і це визнають навіть у відомстві.

У нашій країні щогодини захворює туберкульозом 4 людини і вмирає від нього 1 хворий. За 15 років, що пройшли з моменту оголошення епідемії туберкульозу в Україні, ми втратили близько 150 тис. наших громадян. Щорічно більше 30 тис. українців захворюють туберкульозом, близько 8 тисяч вмирають або стають інвалідами унаслідок цієї хвороби.

... Читати далі »

Переглядів: 941 | Додав: Untitled | Дата: 14.08.2011 | Коментарі (0)

Президент Національного Товариства Червоного Хреста України Іван Усіченко звернувся з відкритим листом до президента України Віктора Янукович, у якому просить главу держави завадити рейдерському захопленню офісу товариства, будівлю якого воно займає майже 90 років поспіль.


В листі, текст якого має у розпорядженні ZN.UA, зокрема зазначається:

«…Причина цього нашого звернення до Вас, шановний пане Президенте, полягає в реальному рейдерському прояві захоплення будинку нашого офісу. Справа в тому, що саме зараз готуються передумови для відчуження нашої будівлі в Києві по вулиці Пушкінській, 30-а, в якій дев’ять де ... Читати далі »
Переглядів: 933 | Додав: Untitled | Дата: 14.08.2011 | Коментарі (0)

Майже п'ять років триває кібервійна — серія найбільших в історії хакерських атак.
Фахівці компанія McAfee, яка займається питаннями мережевої безпеки, розповіли про кібер-війну, яка почалася п'ять років назад і триває до сьогоднішнього дня.

«Навіть ми здивовані масштабами скоєного і зухвалістю, з якою діяли зловмисники. Найзухвалішим чином хакери зламували захист і викрадали особисті дані міжнародних компаній і урядів різних держав», — відзначив віце-президент McAfee Дмитро Альперович.

Як повідомляє The Washington Post, кібератаки торкнулися 72 комерційних компаній, міжнародних і урядових організацій. У їх числі опинилися: секретаріат ООН, Міжнародний олімпійський комітет, агентство Associated Press, державні установи США, Тайваню, Індії, Південної Кореї, В'єтнаму, Канади, ряд оборонних компаній. Велика частина цілей хакерів розташована ... Читати далі »
Переглядів: 983 | Додав: Untitled | Дата: 14.08.2011 | Коментарі (0)


             ПЕНСІЯ - ВОРОТА У ПЕКЛО, ЧИ В РАЙ ?

             

Пенсія в Україні – це не манна небесна. Тієї, як знаємо з Біблії, вистарчало на увесь богообраний народ, що сорок років блукав у Сінайській пустелі. Наша держава проблукала манівцями лише половину цього терміну, тож і до Землі Обітованої, мабуть, дорога ще дуже далека. Одним, що утопають у розкошах, здається, що увесь шлях позаду, але це, звичайно, ілюзія, а іншим, що отримують мінімальну пенсію , чорно в очах від нужди і горя.Та не забуваймо: ми всі - діти однієї землі. І світ влаштований так, що мусимо допомогати один одному. І ... Читати далі »
Переглядів: 1241 | Додав: Untitled | Дата: 14.08.2011 | Коментарі (0)

25 липня окружний адміністративний суд міста Києва залишив без розгляду позов щодо оскарження рішення Київської міської ради про передачу у власність Товариству Червоного Хреста України будинку за адресою вул. Пушкінська, 30-а. Про це «Київ. Коментарі» повідомила прес-служба КМДА.
Червоний Хрест займає приміщення у цьому будинку вже понад 90 років, а у власності Товариства будівля перебуває на підставі рішення Київської міської ради, яке було прийняте 6 липня 2000 року.

У березні 2004 року Головне управління комунальної власності міста Києва на виконання цього рішення надало Червоному Хресту свідоцтво про право власності на будинок.

«Товариство Червоного Хреста займає приміщення на законних підставах, усі документи оформлені належним чином та надані із дотриманням усіх необхідних процедур», – підтвердив заступник го ... Читати далі »
Переглядів: 990 | Додав: Untitled | Дата: 14.08.2011 | Коментарі (0)

8 травня - Всесвiтнiй день Червоного хреста. Традицiя добровiльно допомагати хворим була започаткувана ще у часи козацтва. Саме тодi з'явилися медсестри, якi допомагали пораненим у бою. Офiцiйно ж Червоний Хрест України розпочав свою дiяльнiсть пiд час Першої Свiтової вiйни. На той час Товариство пiдготувало i направило на фронт понад 100 тисяч медичних сестер, санiтарних iнструкторiв та дружинниць. Вiдтодi органiзацiя стала основною допомогою потребуючих. Як працює Львiвська органiзацiя Червоного Хреста,lviv.expres.ua розповiдає Валентин Мойсеєнко, голова Товариства Червоний Хрест у Львовi.


- Чим займається ваша органiзацiя?

- Щодня до Товариства ... Читати далі »
Переглядів: 1507 | Додав: Untitled | Дата: 14.08.2011 | Коментарі (0)

Четвер, 28.03.2024, 22:53
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024