Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2024 » Вересень » 9 » В Україні стартує програма для відновлення та розвитку бізнесу за сприяння Австрійського Червоного Хреста
11:49
В Україні стартує програма для відновлення та розвитку бізнесу за сприяння Австрійського Червоного Хреста

 

НОВАТОРСЬКА ДВОРІЧНА ПРОГРАМА

 

 

 

 

 

 

 

 

Про цю новину повідомило інформаційне агентство

Interfaks-Україна, з посиланням на Фейсбук ТЧХУ.

 

 

Український Червоний Хрест (УЧХ) за підтримки Австрійського Червоного Хреста запускає нову програму для відновлення та розвитку бізнесу в Україні - REDpreneur.UA.

 

"Стартує програма, яка дасть нові можливості. REDpreneur.UA - це новаторська дворічна програма... Завдяки цій програмі близько 70 бізнес-проєктів учасників отримають фінансування від 5 тис. до 15 тис. євро та тривалу менторську підтримку. Програма є частиною міжнародної франшизи REDpreneur і спрямована на відновлення економічного потенціалу України через підтримку малого та мікробізнесу", - повідомив УЧХ у фейсбуці в четвер.

 

Одна з цілей програми - розвиток підприємництва серед вразливих груп населення. Програма допоможе забезпечити можливість для підприємницької діяльності жінкам, внутрішньо переміщеним особам, ветеранам, людям з інвалідністю та іншим соціально незахищеним групам.

 

 

 

 

 

 

Програма також сприятиме відновленню економічної активності в постраждалих від війни регіонах України, що допоможе відновити робочі місця та залучити до економічного життя тих, хто був змушений залишити свої домівки через російську агресію.

Підприємці, які візьмуть участь у проєкті, отримають необхідні знання та навички для успішного ведення бізнесу, матеріальний ресурс та підтримку для створення сприятливого середовища для розвитку їхніх підприємств.

 

Програма також передбачає проведення різноманітних освітніх заходів, тренінгів та коучингових сесій, які допоможуть учасникам розвивати свої управлінські та підприємницькі здібності. Згідно з проєктом відбудуться чотири сесії, в рамках яких 100 бенефіціарів пройдуть безкоштовне навчання з відкриття бізнесу. Навчання проводитиметься у співпраці з місцевими бізнес-інкубаторами та бізнес-школами й охоплюватимуть теорію та практику. Сесії натхнення мотивуватимуть учасників до нових досягнень.

 

 

 

 

 

 

Онлайн-академія забезпечить доступ до сучасних освітніх матеріалів і курсів. Майстер-класи допоможуть учасникам практично застосувати отримані знання. Нетворкінг посприяє встановленню важливих бізнес-зв'язків і пошуку партнерів.

 

На завершення програми учасники презентують свої бізнес-плани, фінансові моделі та короткі презентації для потенційних інвесторів.

 

За джерелом:

https://interfax.com.ua/news/general/1011944.html

 

Фото – ТЧХУ/Фейсбук

#Український_Червоний_Хрест_Личаківського_району

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 64 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 19.09.2024, 03:09
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
«  Вересень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 362
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024