Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2024 » Вересень » 18 » Мінсоцполітики та Український Червоний Хрест передали генератори до закладів, де надається реабілітація і соціальна підтримка
16:36
Мінсоцполітики та Український Червоний Хрест передали генератори до закладів, де надається реабілітація і соціальна підтримка

 

ПІДГОТОВКА ДО ЗИМИ

 

 

 

 

 

 

 

 

У межах співпраці Мінсоцполітики та Українського Червоного Хреста

до закладів Міністерства передані генератори для забезпечення постійного

електропостачання під час можливих відключень електроенергії.

 

Ця допомога дозволить підвищити рівень безпеки та комфорту в установах, які надають соціальні послуги тим, хто найбільше їх потребує. Генератори потужністю від 15 до 45 кВА  передані до соціальних установ, релокованих з Краматорська до Львівської, Івано-Франківської, Вінницької, Полтавської та Київської областей. Наразі в цих установах  проходять реабілітацію люди, які постраждали від війни.

 

Міністерка соціальної політики України Оксана Жолнович підкреслила, що  спільна робота з Українським Червоним Хрестом спрямована на забезпечення стабільної підтримки закладів, які виконують важливу соціальну місію.

 

 

 

 

 

 

«Російські війська щодня атакують енергетичну інфраструктуру України. Та попри війну, люди мають отримувати необхідну підтримку на належному рівні безперебійно. Тому ці генератори для нас дуже важливі. Дякуємо за допомогу», —  зазначила Оксана Жолнович.

 

Надання генераторів є лише одним із напрямків тісної співпраці. У межах підписаного нещодавно Меморандуму  сторони працюють над низкою спільних соціальних проєктів.

 

«Підтримка соціальних установ нашої держави у цей важкий час є пріоритетом нашої роботи. Наразі ми активно готуємось до зимового періоду та можливих відключень, надаючи гуманітарну допомогу у вигляді генераторів зокрема і медичним та освітнім закладам країни.  Ми прагнемо аби українці попри все мали доступ до соціальних та медичних послуг»,— повідомив Максим Доценко, генеральний директор Українського Червоного Хреста.

 

Зокрема, Український Червоний Хрест долучився до реалізації експериментального проєкту із впровадження комплексної соціальної послуги з формування життєстійкості в одній із громад Херсонської області, де наразі майже не залишилось безпечних громадських просторів. Планується відремонтувати та адаптувати приміщення до стандартів, де зможе функціонувати Центр Життєстійкості як громадський простір та де люди зможуть отримати необхідні соціальні послуги.

 

 

 

 

 

 

Соціальні послуги на довгострокову перспективу є ключовим напрямом спільної роботи. Планується реалізація таких ініціатив у громадах, а також створення і впровадження ефективних механізмів для підвищення соціальної згуртованості територіальних громад.

 

За джерелом:

https://www.msp.gov.ua/news/24030.html?

 

Фото – Мінсоцполітики/ офіційний сайт
#Український_Червоний_Хрест_Личаківського_району

 

 

 

 

Переглядів: 50 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 19.09.2024, 23:50
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
«  Вересень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 362
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024